Filter

Hardloop petten

Er zijn 17 producten.

Item 1-17 van 17 in totaal item(s)

Kies de juiste hardloop pet die u op elk moment beschermt

Bent u zo'n fan van hardlopen, sporten, gewoon lekker actief buiten zijn? Dan heeft u bescherming nodig in elke seizoen. Zoekt u een stoere hardloop pet voor heren bijvoorbeeld in stoer grijs of anderzijds een schattige pet voor dames om in de zomer de zon te trotseren? Zoekt u een pet om te hardlopen in de winter en u te beschermen tegen de kou of en draagt altijd een hardloop pet bij regen? Hatland biedt voor elk moment in het jaar de geschikte hardloop pet. En wees gerust, u kunt uw hardloop pet ook gerust bij andere gelegenheden dragen.

Een hardloop pet voor elke gelegenheid? Het kan!

U heeft een bepaalde hardloop pet tot uw favoriete pet bevorderd? Dan kunt u ze gewoon overal en altijd dragen. Zo zien wij bijvoorbeeld dat een hardloop pet door heren zelfs op kantoor gedragen wordt. Ze beschermt u inderdaad tegen binnenvallend zonlicht, zodat u beter op uw pc-scherm kunt kijken. Zo ziet u maar, wij leveren de hardloop petten, uw creatieve geest beslist waar en wanneer u ze draagt. Daarom hebben wij hardloop petten voor heren in verschillende maten, kleuren en materialen. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor dames. Maak hier uw keuze, wij helpen u graag!

Een pet voor het hardlopen, welke kiest u?

Bij Hatland zijn wij bekend voorkwaliteit en diversiteit. Zoekt u een hardloop pet voor de regen? Dan hebben wij voor u een pet om te hardlopen, zelfs bij guur weer. Bekijk bijvoorbeeld onze waterafstotende hardloop petten. Naast hardloop petten voor de regen hebben we ook petten om te hardlopen bij zeer warm weer: onze UPF50+ petten die uv-beschermend zijn, onze petten met nekflap en onze lichtgewicht petten. Ze zijn op een totaal andere manier ontworpen dan de hardloop pet voor regen. Of draagt u graag een pet bij het hardlopen in de vorm van een zonneklep? U voelt dan de wind in uw haren, wat voor velen een prettig gevoel is. Wij hebben al deze types van hardloop petten voor heren en dames.

Beken kleur, ook voor uw pet bij het hardlopen

U kunt gewoon tevreden zijn met een hardloop pet voor bij regen in een gewoon kleurtje. Maar bij Hatland hoeft dit helemaal niet. Al onze hardloop petten voor heren en dames zijn in een hele reeks trendy tinten te verkrijgen. U kiest voor een discrete hardloop pet voor bij regen en een felgekleurde hardloop pet voor zonnige dagen? Het kan allemaal! Het principe dat een hardloop pet voor heren er minder opvallend moet uitzien dan een hardloop pet voor dames, geldt eveneens niet bij ons. U kiest gewoon zelf wat u graag ziet en welke kleuren er bij uw outfit passen. Wij raden altijd aan om meerdere hardloop petten in huis te hebben. Net als wanneer u 's morgens uw kleding uitkiest, kiest u ook uw hardloop cap uit naargelang uw activiteiten. Een cap in een andere kleur kan uw uitstraling helemaal een andere wending geven. Bij velen wordt een hardloop pet gewoon deel van hun imago. Waarom ook niet?

Kwaliteit, duurzaamheid en stijl gaan hand in hand bij Hatland

Bij Hatland zoeken wij voortdurend naar nieuwe trends, en wij verbeteren telkens weer onze kwaliteit. Het resultaat hiervan zijn hardloop petten in diverse stijlen en van topkwaliteit. Daarbij liggen onze prijzen zeer laag. Wij leveren ook uitstekende service. Onze gedreven en ervaren medewerkers zijn er voor u als u vragen heeft of twijfelt over uw keuze. Contacteer ons en wij geven u graag raad. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, bestelt u uw hardloop pet gewoon online. U hoeft niet lang te wachten op uw pet. Als u vandaag nog voor 15:00u bestelt, dan sturen wij ze dezelfde dag nog op.