Filter

Leren hoeden

Er zijn 13 producten.

Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Een leren hoed, stoere en natuurlijke uitstraling

Leren hoeden zijn een toonbeeld van klasse. Leren heren hoeden staan stoer. Typische leren hoeden voor heren zijn de cowboyhoeden. Zij bestaan al decennia lang en hebben bewezen dat ze heel wat aankunnen. Een leren hoed voor dames geeft aan uw voorkomen een stoer tintje, maar is toch nog altijd vrouwelijk en elegant. Een leren hoed staat stoer, modieus en elegant. Een leren hoed van Hatland is een kwalitatief sterke leren hoed. Omdat leer een warm materiaal is, worden leren hoeden vooral in de herfst en winter gedragen. Wilt u in de lente en zomer toch in dezelfde stijl blijven als uw leren hoed? Bekijk dan onze lente/zomercollectie. U vindt er gegarandeerd gelijkaardige modellen maar in andere materialen.

De beste kwaliteit van leer voor uw hoed

Leer is zeer sterk. Daarom is een leren hoed van Hatland ook sterk. We merken bij onze klanten dat een leren hoed door heren jarenlang gedragen wordt. Ook een leren hoed voor dames moet piekfijn in orde zijn. Daarom kiezen wij bij Hatland alleen de beste leersoort voor onze leren hoeden voor heren en dames. We testen het leer van onze hoeden zelf uit. Onze medewerkers dragen onze leren hoeden, en dit is dé ideale manier om ervaringen te verzamelen. Aan de hand van hun bevindingen en de ervaringen van onze klanten verbeteren wij telkens weer onze leren hoeden.

Combineer leer met leer, klasse verzekerd!

Leren hoeden voor heren zijn zeer makkelijk te combineren. Leren heren hoeden passen perfect bij een leren jas, leren laarzen en leren handschoenen. Een leren hoed voor dames past zeer goed bij een leren rok en een leren handtas. Maar een leren hoed voor de dames kan ook perfect met zachtere materialen gecombineerd worden: een zijden sjaaltje of een wollen trui bijvoorbeeld. Al onze leren hoeden, of het nu om een leren hoed voor dames of om een leren hoed voor heren gaat, straalt klasse uit. Leren hoeden zijn voor heren een mooie aanvulling op hun kledij. Een leren heren hoed heeft altijd iets stoers, leren heren hoeden hebben net dat tikkeltje meer. Met een leren hoed van Hatland weet je dat je goed zit. Door onze jarenlange ervaring in het verkopen van leren hoeden weten wij precies wat kwaliteit is. Neem een kijkje tussen ons uitgebreide assortiment voor de ideale leren hoed voor jou!

Bijzondere kenmerken van onze leren hoeden voor heren

Een leren hoed lijkt misschien kwetsbaar. Maar u mag gerust onze leren hoeden voor heren in gure weersomstandigheden dragen. Bekijk goed de specificaties van elke leren hoed voor mannen. Zo zijn sommige van onze leren hoeden voor heren waterafstotend. Andere zijn dan weer uv-werend (UFP 50+). En we hebben zelfs leren hoeden die oprolbaar zijn. Meestal vindt u bij onze leren hoed voor heren een combinatie van deze kenmerken. U merkt het: u kiest een prachtige leren hoed voor heren en u krijgt er een reeks nuttige eigenschappen bij.

Kies voor leer, een 100% natuurlijk materiaal

Een leren hoed is aangenaam om te dragen omdat het een volledig natuurlijk product is. Het zet zich perfect naar uw hoofd en wordt als het ware een deel van uzelf. Een leren hoed wordt met de jaren mooier. Leer is een levend materiaal en als u het goed verzorgt, blijven leren hoeden hun oorspronkelijke kwaliteit behouden. Na een tijd krijgt uw leren heren hoed of leren hoed voor dames een mooie doorleefde look. Maar dat is juist de charme van een leren hoed. Als u van natuurlijke producten houdt, ga dan ook eens kijken naar onze linnen hoeden, wollen hoeden en katoenen hoeden. Ook onze hoeden in hennep of stro/riet zullen waarschijnlijk wel bij u in de smaak vallen.

Uw hoed voor elke activiteit

Bij elke leren hoed uit onze online hoedenwinkel vindt u de activiteiten waarvoor wij ze aanraden. Uiteraard is dit geen vaste wetenschap. Als u een leren hoed zoekt en u twijfelt of hij voor een bepaalde activiteit geschikt is, vraag het ons gerust. Onze medewerkers helpen u verder.

Welke leren hoed voor heren kiest u?

Een leren hoed is een zeer persoonlijk hoofddeksel. Echte fans van leren hoeden hebben hun persoonlijke smaak en voorkeuren. Bij Hatland vindt u dan ook diverse modellen, maar ook diverse materialen en nog belangrijker: verschillende stijlen. Wilt u een echte Australische cowboyhoed in leer of eerder een leren vissershoed? Maak uw keuze uit ons grote aanbod.

Bij Hatland vindt u kwaliteit en klasse voor uw leren hoed

Als u naar leren heren hoeden zoekt of u wilt een leren hoed voor dames kopen, dan kiest u gewoon voor Hatland. Wij combineren stijl en klasse en geven aan uw outfit extra allure. Alle leren heren hoeden worden met zorg vervaardigd. Idem voor de dames uiteraard. Bestel vandaag nog uw leren heren hoeden of leren hoeden voor dames. Voor 15:00u bestellen betekent dat uw leren hoeden vandaag nog bij ons de deur uitgaan. Voor leren hoeden kiezen is kiezen voor een eigen stijl. Wilt u weten hoe een leren hoed voor heren of voor dames u nog meer charme en klasse geeft? Neem contact met ons op. Dit kan via ons invulformulier, via mail of per telefoon. Onze medewerkers vertellen u alles over de charme en de kwaliteit van onze leren hoeden!