Filter

UPF50+

Er zijn 100 producten.

Item 1-50 van 100 in totaal item(s)

Bescherm u tegen alle uv-stralen met onze zonnehoed UPF 50

Een zonnehoed dient niet alleen om de zon uit uw ogen te houden of om uw hoofd fris te houden. De zon kan ook schade aanbrengen aan uw huid. Onze zonnehoeden UPF 50 zijn hier speciaal voor ontwikkeld. UPF50+ is een hoge graad van bescherming tegen uv-stralen. UPF staat voor Ultraviolet Protection en 50 is hierbij de hoogst mogelijke graad van bescherming.

UPF en SPF

Er bestaat ook een beschermingsnorm SPF, Sun Protection Factor. Deze behoedt u enkel voor UVA-stralen. A betekent hier 'aging', namelijk de veroudering van de huid. Onze UV hoeden behoeden u zowel voor UVA- als voor UVB-stralen. B staat hier voor 'burning', het verbranden van de huid. De stof waaruit onze zonwerende hoeden zijn vervaardigd, blokkeren beide types van schadelijke stralen.

Onze zonnehoeden UPF 50 in alle stijlen

's Zomers is de zon overal. Of u nu gaat wandelen aan het strand, of u gaat een dagje vissen of in de stad shoppen, u bent altijd blootgesteld aan de zon. Daarom hebben wij van Hatland ervoor gekozen om zonwerende hoeden in alle stijlen te ontwerpen. Zo vindt u bijvoorbeeld uv beschermende hoeden tussen onze vissershoeden, onze stoffen hoeden en onze andere outdoor hoeden. Zonwerende hoeden bestaan ook in alle kleuren. U kunt dus perfect uw zonnehoed UPF 50 laten aansluiten bij om het even welke outfit.

Kies kwaliteit voor uw beschermende hoeden

Een zonnehoed UPF 50 is zeer belangrijk. Onze ontwerpers kiezen dan ook uitsluitend hoogwaardig materiaal om onze zonwerende hoeden uit te maken. Het materiaal van onze uv beschermende hoeden behoudt zijn typische uv-beschermende karakter mits het juiste onderhoud. Wilt u hierover meer uitleg? Vraag het ons gerust als u vragen heeft over uw UV hoed!

Onze uv werende zonnehoeden voor dames en heren

Onze hoeden tegen de zon zijn gemaakt uit een stof die schadelijke uv-stralen tegenhoudt. Met een zonnehoed met uv bescherming zal u veel minder snel verbranden. Deze stof doet niets aan de look van de zonnehoed. Een zonnehoed uv voor dames is bij Hatland even elegant en chique als een hoed zonder deze bescherming. Voor de heren bieden wij stoere modellen aan.

Kies hier uw hoed tegen de zon

Verbranding van de huid kan zeer ernstige gevolgen hebben. Draag daarom een uv hoed voor dames of voor heren. Bij Hatland vindt u zonnehoeden met uv bescherming die ook nog andere eigenschappen hebben. U zoekt misschien een zonnehoed uv voor dames of heren die uitgevoerd is in een ademende stof en/of anti-mosquito behandeld is? Naast deze specifieke eigenschappen van de zonnehoed met uv bescherming is ook de look belangrijk. Gaat u voor een uv werende zonnehoed voor dames in pittige kleuren, met een brede rand of een stoere gleufhoed? Heren, kiest u voor een originele Fedora hoed of een Australische hoed die uv-werend is? Wij hebben ze!

Onze uv hoeden voor dames en heren, het hele jaar door

Bent u op zoek naar een uv werende zonnehoed voor dames om u in de zomer tegen de felle zon te beschermen? Ook voor de winter hebben wij uv werende zonnehoeden. Denk maar aan uw vakantie in het hooggebergte, wandelingen tijdens uw skivakantie of lekker genieten op een terras tijdens een après-ski. Ook hier kunt u best een uv werende zonnehoed voor dames of heren gebruiken.

Uw zonnehoed UPF 50 bestellen bij Hatland

Wanneer u vandaag voor 15:00u uw zonwerende hoed bestelt, gaat hij dezelfde dag nog de deur uit. U hoeft dus niet lang te wachten op uv beschermende hoeden. Twijfelt u nog of de stof van onze uv beschermende hoeden voldoet aan uw eisen of weet u niet goed welke zonnehoed UPF 50 bij uw levensstijl past? Stel uw vragen via mail of via het invulformulier. Een geschikte UV hoed kunnen vinden? Wij helpen u uiteraard ook telefonisch.