Filter

Cooldown

Verkoelende petten van Hatland

Hatland heeft een hele mooie bijzondere outdoor collectie met Cooldown ontwikkelt. Wat maakt deze collectie van Hatland nou zo bijzonder? De gehele collectie is voorzien van een uitneembare patch. Deze patch is aan de binnenkant bevestigd met klittenband. Deze patch leg je voor gebruik van je hoed of pet in een schaaltje met koud water of houd de patch voor enkele minuten onder de koude kraan, zodat de helemaal nat en afgekoeld is. Vervolgens knijp je de patch uit en plaats je deze terug in je hoed of pet. Het effect van deze patch zal je versteld doen staan, want door deze patch blijft je hoofd koel voor wel 5 tot 10 uur. Indien gewenst kan je dit proces herhalen. De pet met verkoeling kun je eenvoudig in onze webshop kopen.

Wanneer gebruik je een Cooldown pet of hoed?

Wat is er nou fijner om op een mooie zonnige dag lekker naar buiten te gaan om te wandelen of bijvoorbeeld te fietsen. Maar door de warmte kan het soms zwaar zijn en ben je na een tijdje al helemaal bezweet. Dit is met een Cooldown hoed of pet verleden tijd.  Door de unieke werking van de patch blijft je hoofd dus tot wel 10 uur verkoeld. Maar denk ook eens aan mensen die werken op campings of in de horeca. Een hele dag in de felle zon lopen kan heel vervelend zijn!

Grote collectie Cooldown caps

In deze unieke Cooldown collectie hebben wij een aantal modellen. Als eerste hebben wij een prachtige hoed van 100%  nylon. Beschikbaar in de kleuren wit, groen en grijs. Natuurlijk kan een standaard baseball cap ook niet ontbreken. Ook een army cap is toegevoegd aan deze collectie. De collectie bestaat veder nog uit een visor, oftewel een zonneklep en we hebben nog een baseball cap met nekflap. Deze bijzondere cap heeft dus naast de Cooldown patch ook een nekflap die je beschermt tegen de zon. Wacht niet langer en shop jouw pet met verkoeling vandaag nog bij Hatland.

De voordelen van een verkoelende pet

Naast de uitneembare Cooldown patch die een koeling effect heeft van 5 tot wel 10 uur lang, beschikken al deze modellen over UPF50+ bescherming. Ook zijn deze hoeden en petten allemaal waterafstotend, is de stof ademend, snel droog en licht van gewicht. Ideaal om mee te nemen op vakantie of voor een dagje weg. Een pet met verkoeling is dus een ultiem vakantie item als u naar een warm land op vakantie gaat. Met onze pet met verkoeling heeft u verkoeling waar u uren van kunt genieten.