Filter

Viscose hoeden

Er zijn 14 producten.

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Met een viscose hoed kiest u voor luxe en comfort

Viscose is een uniek materiaal. Door middel van een speciaal proces worden draden getrokken waarmee geweven of gevlochten wordt. Viscose is een zachte stof en daardoor is een viscose hoed zeer aangenaam om te dragen. Het is een luchtige stof. Viscose hoeden zijn daarom zeer populair voor de lente en de zomer.

Een viscose hoed voor dames en heren

Viscose is makkelijk te bewerken en ook makkelijk te kleuren. Bij Hatland bieden wij dan ook viscose hoeden zowel voor heren als voor dames aan. En u kiest uit diverse kleuren. Gaat u graag voor naturel of beige, of heeft u liever zwart of pittig blauw? U kiest precies die hoed in viscose die volledig aansluit bij uw outfit.

Kies uit diverse modellen in onze webshop

Onze hoeden in viscose zijn in heel wat stijlen te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan een geklede hoed of een strandhoed. Of wilt u een hippe zonneklep? Ze bestaan in viscose! Een hoed in viscose wordt zowel op een klassiek pak als op een fris zomerkleedje gedragen.

Een viscose hoed heeft u voor lang

Viscose is een sterke stof en ze is kreukvrij. Dit zorgt ervoor dat uw hoed in viscose vormvast is. Het is de perfecte hoed voor op het strand of om de stad in te duiken. Deze stof behoudt ook goed zijn kleur. En wist u dat onze medewerkers deze hoeden zelf uitproberen? Zo ondervinden wij dagdagelijks wat een goede hoed precies moet zijn. Wij verbeteren voortdurend onze modellen, stoffen en ontwerpen. Uw viscose hoed is het product van lange research. U zult dan ook nog heel lang van uw mooie hoed kunnen genieten.

Hatland is hét adres voor uw viscose hoed

Als u voor Hatland kiest, kiest u voor stijl en klasse. Wilt u graag nog wat meer informatie over deze prachtige hoeden? U kunt ons bereiken via telefoon of mail. Of vul gewoon het antwoordformulier in. Wij hanteren scherpe prijzen en bieden uiterste kwaliteit. Bestel uw hoed voor 15:00u en hij wordt dezelfde dag nog verstuurd.