Filter

Maten

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Kies hier de juiste muts maat

De maat van een muts is soms moeilijk te bepalen. U leest hier hoe het precies moet. Voor onze mutsen hebben we drie maten:

Wij helpen u bij het bepalen van de maat voor een muts.

Neem zelf uw muts maat

Voor meten van uw hoof en zo de maat te nemen, gebruikt u een meetlint. U legt het rond uw hoofd. U plaatst het lint net boven de wenkbrauwen. Aan de zijkant houdt u het net boven de oren. Dit is de cirkel die de boord van de muts vormt op uw hoofd. Daarom is dit de lijn waarop u de muts maat neemt. Het lint mag goed op uw hoofd aansluiten, maar mag niet strak zitten. Noteer hoeveel centimeters de omtrek van uw hoofd is.

Een maatje groter of kleiner?

Binnen welke maat valt het aantal centimeters dat u genoteerd heeft? Dan heeft u precies de maat van muts die u op uw hoofd past. Komt u bijvoorbeeld op een halve centimeter uit en valt u daardoor tussen twee maten in? Dan is het aangeraden om toch een maatje groter te nemen. Bij de one size muts maat is het uiteraard makkelijk. U hoeft de omtrek van uw hoofd niet te meten. Deze mutsen passen op alle dames- of heren-hoofden.

Onze mutsen, kwaliteit verzekerd

Bij Hatland mag u zeker zijn van kwaliteit. Dit is belangrijk wanneer u de muts maat bepaalt. Onze mutsen behouden hun originele uitstraling, maar ook hun vorm, zelfs als u ze al lang heeft. Wanneer u vandaag een maat voor de muts opmeet, zal u zeker zijn dat uw muts binnen heel wat tijd nog altijd perfect zal passen. Het materiaal waaruit onze one size mutsen zijn gemaakt, is zo soepel en rekbaar dat de mutsen zowel op grotere als op kleinere hoofden passen.

Uw muts in de perfecte maat kopen bij Hatland

Heeft u een muts gekozen en daarbij ook de muts maat genomen? Dan bestelt u eenvoudig online. Wil u graag advies over de maten van onze mutsen of over onze producten? Contacteer ons, wij zijn er voor u!