Filter

Herfst / Winter

Er zijn 65 producten.

Item 1-48 van 65 in totaal item(s)

Onze petten voor herfst en winter, zeer uiteenlopend gamma

Ons aanbod aan winterpetten voor de heren en dames is enorm. Een warme winterpet is immers altijd welkom, welke activiteiten u ook doet. Zoekt u een heren winterpet om op stap te gaan met vrienden of u zoekt een winter pet voor dames om urenlang te gaan winkelen? Voor elke gelegenheid hebben wij bij Hatland de ideale winterpet. Onze experten helpen u graag om een lekker warme winterpet te kiezen die ook nog eens comfortabel en stijlvol is. U hoeft ons enkel te contacteren en uw keuze voor een winter pet voor dames of een winter pet voor heren wordt een stuk makkelijker.

Onze unieke stoffen voor onze winterpetten

Leer en wol zijn typische stoffen voor warme winterpetten. Maar wij gebruiken ook mixen van viscose, polyester en zelfs zijde om onze winter petten voor heren en dames winterpetten te ontwerpen. De keuze is afhankelijk van het model, de functionaliteit en de look van de winterpetten. De stof voor winterpetten voor heren ziet er soms wat stoerder uit dan het materiaal waaruit dames winterpetten zijn gemaakt. Maar u kiest zelf welke stof voor u het beste aanvoelt en het beste bij uw kleding past. Als u een mooie winter pet voor heren gezien heeft, maar u twijfelt nog of u wilt weten welke eigenschappen een bepaalde dames winterpet heeft, dan adviseren onze experten u graag! De stof van uw heren winterpet kan namelijk bepalen of u hem graag draagt of niet. Het materiaal van een winter pet voor dames kan bijvoorbeeld de look uitmaken. Maak daarom uw keuze zeer zorgvuldig!

Kies het soort winterpet en kies uw favoriete kleur

Meestal worden warme winterpetten gekozen in donkere kleuren: zwart, donker blauw of donker bruin bijvoorbeeld. Dit is vooral bij heren winterpetten zo. Voor een winter pet zijn dames vaker geneigd om andere kleuren te kiezen: rood, beige of grijs bijvoorbeeld. Ga zeker ook eens naar onze winterpetten met een patroon kijken. Hier zitten echte pareltjes tussen! Naast de kleur kiest u het model. Platte petten voor de winter zijn zeer warme winterpetten. Maar wij hebben bijvoorbeeld ook baseball caps in warme stoffen, en zelfs met oorflappen. U merkt het: zowel bij onze heren winterpetten als bij onze dames winterpetten is de keuze gigantisch.

Wij bieden extra eigenschappen voor onze winterpetten

Misschien verwacht u van uw winterpetten voor heren of uw dames winterpetten toch nog een tikkeltje extra. Wat denkt u bijvoorbeeld van een volledig waterafstotende winterpetten? En bij het ontwerp van onze winterpetten voor heren en dames winterpetten denken wij ook aan de wandelaars en skiërs. Voor hen bieden wij warme winterpetten aan die ook uv-stralen tegenhouden: onze UPF50+ winterpetten. Per product, bij elke winter pet voor dames en elke winter pet voor heren, vindt u deze eigenschappen. Het biedt meer comfort en uw heren winterpet of uw winter pet voor dames doet precies wat een warme winterpet moet doen: optimale bescherming geven, op elk gebied.

Hatland, sinds jaren het adres voor kwaliteitsvolle winterpetten

Sinds onze oprichting testen wij alle winterpetten voor heren zeer doorgedreven uit. En dit geldt eveneens voor onze winter petten voor dames. Elke winterpet voor heren en voor dames is het gevolg van jarenlange expertise. Elke dames of heren winterpet wordt regelmatig geëvalueerd. Daardoor kunnen wij op onze winterpetten voor heren en voor dames zeer strikte garanties geven. Als u de warme winterpet van uw dromen bij Hatland heeft gevonden, bestel ze dan vandaag nog. Uw winter pet voor heren of voor dames wordt zeer snel naar u thuis gestuurd. Binnenkort geniet u van een lekker warme winterpet waar kou, regen en wind geen vat op hebben!