Filter

XXL (62 - 63 cm)

Er zijn 14 producten.

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Groot, groter, grootste; XXL petten!

Naast de reguliere maatboog heeft Hatland ook een speciale lijn uitgebracht met een grote maat pet. De XXL collectie van Hatland bied een assortiment van petten aan met een ruime hoofdomtrek. De petten die in de XXL klasse vallen zijn 62 centimeter tot 63 centimeter in omtrek. Daarmee zijn deze petten bedoelt voor personen met een ruime hoofd omtrek. Ook is de XXL collectie van Hatland de grootste maat beschikbaar.

Hoeden en petten in maat XXL

Hatland bied naast de petten ook verschillende hoeden aan in de maat XXL. Een beperkt assortiment hoeden is ook beschikbaar in maat XXL voor de hoeden van Hatland. De XXL maat betreft de pet maat 62 en de pet maat 63. Zowel de heren pet maat 62 als de heren pet maat 63 zijn bij Hatland te verkrijgen. Maar natuurlijk zijn deze niet alleen beschikbaar voor heren. Ook dames kunnen kiezen ui de collectie petten XXL.

Dames en heren op zoek naar een grote pet

Hatland heeft als doel een ieder te kunnen voorzien in een passende hoed of pet. Dit houd in dat er een breed assortiment is aan zowel petten en hoeden. Daarnaast hebben wij tal van verschillende kleuren, maten, materialen en unieke eigenschappen aan onze hoeden en petten verbonden. Zo weet u zeker dat er altijd een juiste pet voor u beschikbaar is. Hatland stelt veel waarde aan de kwaliteit en prijs verhouding, zo kan iedereen shoppen bij Hatland.nl.

Voor 15:00u besteld is dezelfde dag al verzonden!

Om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken zorgt Hatland dat u uw hoed of pet snel in huis heeft. Wanneer u op werkdagen besteld voor 15:00u heeft u het product de volgende dag al in huis! Is het product niet naar wens? Dan kunt u deze op eigen kosten naar ons retourneren binnen 14 dagen. Uw hoed of pet wordt kosteloos verzonden!