Filter

Gleuf hoeden

Er zijn 48 producten.

Item 1-48 van 48 in totaal item(s)

Een gleufhoed geeft u de allure van een filmster

Denkt u bij een gleufhoed onmiddellijk aan acteurs van het witte doek met wit en zwarte gleufhoeden zoals Humphrey Bogart die droeg? Ook Alain Delon en Orson Welles kozen ervoor een gleufhoed te kopen. En Michael Jackson droeg een gleufhoed in zwart. Ook Angelina Jolie en Brigitte Bardot straalden met een gleufhoed met brede rand. Bij Hatland kennen wij de aantrekkingskracht van gleufhoeden voor heren en voor dames. Combineer onze gleufhoeden met mooie handschoenen en u krijgt de uitstraling die u verdient! Een bruine gleufhoed met brede rand heeft een totaal andere look dan een volledig zwarte gleufhoed. Een een gleufhoed voor dames maken wij altijd iets fijner en eleganter dan een gleufhoed voor heren.


Het effect van een witte, gekleurde of zwarte gleufhoed op uw look

Een gleufhoed kopen doet u heel nauwgezet. De gleufhoeden die dames kopen zijn bewust een vorm van uitstraling creëren. Zo geeft bijvoorbeeld een gleufhoed in zwart aan de dame een stoere uitstraling. Gleufhoeden met een brede rand en een zwarte band hebben eveneens dit effect. Dames die een gleufhoed kopen getuigen van karakter. Anderzijds geeft een gleufhoed aan dames nog altijd een charmante uitstraling. Een gleufhoed voor heren is niet per sé bedoeld om stoerder over te komen. Een gleufhoed in zwart op bijvoorbeeld een klassiek kostuum laat zien dat u oog heeft voor detail. Een gleufhoed met brede rand maakt u ietwat mysterieus. En een gleufhoed met zwart en wit creëert contrasten in uw outfit.


Kies zorgvuldig uw eigen gleufhoed

Een gleufhoed kopen doet u niet elke dag. Het is een weloverwogen aankoop. U vindt zowel gleufhoeden voor dames als gleufhoeden voor heren tussen onze lente/zomercollectie en onze herfst/wintercollectie. Zoekt u een gleufhoed in zwart of in een andere kleur? En wilt u een gleufhoed voor heren of voor dames? Of een gleufhoed voor dames er nu anders uitziet dan voor heren? Op onze website vindt u een onderscheid, maar u maakt uiteraard zelf de keuze. Kijk gerust ook eens bij onze gelijkaardige hoeden, de Fedora of Trilby hoeden. In tegenstelling tot onze gleufhoeden met brede rand, is deze laatste een gleufhoed met smalle rand. Bij een zwarte gleufhoed valt het misschien minder op. Bij een gleufhoed in een lichtere kleur is de breedte van de rand een bepalend kenmerk. Zowel bij de gleufhoeden voor de dames als bij de gleufhoeden voor de heren vindt u dan ook gleufhoeden met brede rand en modellen met een smallere rand.


Kies de kleur van uw gleufhoed in functie van uw kledij

Denkt u er aan een gleufhoed te kopen? Bekijk dan uw garderobe. Misschien wilt u een gleufhoed in zwart kopen om bij uw zwarte kostuum te passen. Of wilt u een gleufhoed kopen die contrasteert met uw outfit? Wij hebben ook gleufhoeden met zwart en wit, bijvoorbeeld een witte hoed met zwarte band. Of kies een zwarte gleufhoed met een bruine leren band. U kunt bijvoorbeeld ook gleufhoed kopen met twee kleuren. Ook dit hebben wij in ons gamma. Een gleufhoed in zwart wordt vaak voor de winter gekozen, een witte of beige gleufhoed oogt dan weer meer zomers. Of u voor uw gleufhoed zwart, wit, bruin of nog een andere tint kiest, laat hem gewoon aansluiten bij tinten in uw kledij.


Een gleufhoed kopen in onze webshop

Wenst u een gleufhoed te kopen zoals bijvoorbeeld een bepaald model van zwarte gleufhoed of een gleufhoed met brede rand? Wij hebben een ruime keuze, zowel in de gleufhoeden voor heren als bij de gleufhoeden voor dames. Vindt u een gleufhoed in zwart toch iets te sterk en wenst u een andere kleur? Vraag ons gerust welke mogelijkheden er zijn. Wij zorgen ervoor dat niet alleen de gleufhoeden bij de heren perfect passen, ook bij onze gleufhoeden voor dames willen wij dat het uw favoriete hoofddeksel wordt.