Filter

Wit

Er zijn 24 producten.

Item 1-24 van 24 in totaal item(s)

Een witte hoed getuigt van smaak en klasse

Wit is van alle tijden. Een hoed in wit bestaat al zo lang als er hoeden bestaan. Er was een tijd dat een witte hoed voor heren minder in de mode was. Maar sinds de Panama hoeden, de gleufhoeden en de Fedora hoeden via klassieke films bekend werden, is een witte hoed voor heren niet meer weg te denken. Iedereen kent wel de witte hoed met zwarte band die zo populair is. Bij vrouwen is wit altijd zeer populair geweest. Een witte hoed is voor dames een mooie aanvulling van de garderobe. Met een hoed in wit straalt u als dame energie uit. Het maakt uw outfit luchtig en zomers. Een witte hoed met zwarte band heeft een stoer kantje en is een echte blikvanger, ook voor dames. We kunnen gerust stellen dat het kiezen van een witte hoed best wel getuigt van durf. U toont dat u klasse heeft en van stijl houdt.

Kies uw eigen stijl met een witte hoed

Er bestaan veel types van hoeden in wit. En witte hoeden bestaan ook in alle mogelijke stoffen. Zo zal een katoenen witte hoed zeer fris zijn in de zomer. Een witte hoed voor de dames is zeer geliefd om te gaan wandelen of voor aan het strand. Ook in stro/riet hoeden bieden wij witte hoeden voor heren en dames aan. Voor de heren zien we vooral dat witte hoeden met zwarte band goed scoren. Vrijetijdshoeden zoals bijvoorbeeld vissershoeden mogen uiteraard ook niet in wit ontbreken. Een dergelijke hoed in wit brengt verkoeling als u vele uren buiten vertoeft.

Kies voor kwaliteit, kies voor witte hoeden van Hatland

Of u nu een zomerse witte hoed voor dames, een witte hoed met zwarte band of een witte hoed voor heren uit linnen kiest, u wilt dat uw witte hoed doet wat hij moet doen. Een hoed in wit wordt vooral in de lente en de zomer gedragen. Daarom hebben wij er bij Hatland voor gekozen om een aantal van onze witte hoeden in UFP50+ te kiezen. Dit materiaal dat wij onder meer voor witte hoeden kiezen is zodanig bewerkt dat het geen schadelijke uv-straling doorlaat. U vindt deze eigenschap zowel bij onze witte hoeden met zwarte band, onze vissershoeden en onze stoffen bijvoorbeeld. Kijk goed bij de specificaties van onze hoeden. U vindt er alle eigenschappen van elke hoed. De kwaliteit van onze hoeden wordt extra getest door onze eigen medewerkers. Zowel onze witte hoeden voor heren als onze witte hoeden voor dames worden door onze ontwerpers en onze werknemers gedragen. Zo weten we precies hoe het is om onze hoeden in wit te dragen. Wij vernemen hoe een witte hoed voor heren anders moet ontworpen worden dan een witte hoed voor dames. En wij vernemen ervaringen over hoe een witte hoed met zwarte band overkomt en bij welke outfit hij het beste past. Al deze bevindingen zijn de beste leerschool om onze hoeden in wit telkens opnieuw te verbeteren.

Vertrouw voor uw hoed in wit op de expertise van Hatland

Heeft u uw favoriete witte hoed voor heren op onze website gevonden, of heeft u een mooie witte hoed voor dames gezien maar weet u het nog niet zeker? Vraag advies aan onze medewerkers-specialisten. Zij informeren u graag per telefoon of via mail. Of stel uw vraag via het invulformulier. Een witte hoed met zwarte band, een witte hoed om te gaan vissen of de stad in te trekken of een hoed in wit om naar een feestje te gaan, u vindt het bij ons. Bestel uw witte hoed voor 15:00, dan versturen wij hem vandaag nog!