Filter

M (56 - 57 cm)

Er zijn 97 producten.

Item 1-50 van 97 in totaal item(s)

Pet maat M kopen?

Het kiezen van de juiste maat pet of hoed is net zo belangrijk als de keuze van uw maat kleding. Een pet die te strak zit zorgt voor klachten, maar een te grote pet valt over uw ogen heen. Het is daarom belangrijk om uw juiste hoofdmaat te weten. Hatland heeft daarvoor op elke product pagina een maattabel staan. Op de maattabel is duidelijk te zien welke hoofdomvang past bij welke maat. Daarnaast staat achter elke maat het aantal centimeters bij de maat. Er kan dus niets meer fout gaan bij het uitzoeken van de juiste maat pet.  

Pet maat 56 of 57, welke maat heeft u nodig?

Het opmeten van uw hoofdmaat is eigenlijk erg gemakkelijk. Het enige wat u nodig heeft is een flexibel meetlint. Om nu uw hoofdmaat op te meten bindt u het meetlint om uw voorhoofd heen. Daarna trekt u het meetlint om uw hoofd heen en pakt het meetlint weer vast waar het lint samenkomt. Houd uw vinger vast op dit punt en haal het meetlint rustig van uw hoofd af. Het resultaat is dat u het aantal centimeters van uw hoofdomtrek gemakkelijk kan aflezen.  

Pet maat M snel in huis geleverd!

Heeft u nou uw pet in de maat M ontvangen en is de maat toch niet goed? Vervelend! Echter kunt u het product gemakkelijk retourneren en ruilen. Bijgevoegd vindt u een retour formulier in de doos, hierin vult u de gegevens in van het product dat u wilt retourneren. Wilt u uw pet in de maat M ruilen voor een andere maat of kleur? Geen probleem! Vult u op het retour formulier in welke maar of kleur u graag ontvangt. Na ontvangst van uw retour zullen wij het gewenste te ruilen product op sturen binnen 24 uur.