Filter

Rood

Er zijn 22 producten.

Item 1-22 van 22 in totaal item(s)

Een rode pet, een prima keuze!

Beeld u zich eens een zwarte wollen pet of een bruine leren pet in, maar dan in rood uitgevoerd. Doordat u de kleur rood niet onmiddellijk bij dit type van petten verwacht, valt het onmiddellijk op. En bij Hatland hebben wij deze petten! Wij hebben niet alleen effen rode petten, wij hebben ook meerkleurige petten met rood.

Rood maakt uw outfit levendig

Rood is een felle kleur. Als er bijvoorbeeld in een groep mensen iemand is die rood draagt, springt die meteen in het oog. Een rode pet kan een klassieke of discrete outfit helemaal levendig maken. Rood is niet voor niets de kleur van de hartstocht, van de liefde. Als u rood kiest voor uw pet, dan getuigt dit van karakter.

Rood in alle onze types van petten

Rood wordt zowel in de lente en zomer als in de herfst en winter gedragen. En zowel bij vrouwen als bij mannen is rood een geliefde kleur. Sportactiviteiten, feestjes, naar uw werk gaan of gewoon gaan wandelen, het kan allemaal met een rode pet. U mag in onze collectie dan ook heel wat verschillende types van rode petten verwachten. Denk maar aan platte petten, baseball caps, snapback caps Ook schipperspetten, die u normaal vooral in zwart of donkerblauw ziet, hebben wij in rood uitgevoerd. Is een volledig rode pet voor u toch een beetje te veel van het goede? Dan kunnen wij u petten aanbieden die gedeeltelijk rood zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar een zonneklep met rode band. Of ga voor een geblokte of geruite pet waarin rood is verwerkt. In dit soort petten komt het rood minder sterk naar voor, maar is toch nog voldoende aanwezig om een blikvanger te zijn. Als u voor stijl gaat, ga dan ook op zoek naar handschoenen die bij uw pet passen. Wij hebben prachtige klassevolle rode handschoenen in ons assortiment.

Uw pet in rood met andere kleuren combineren

Op welke outfit draagt u een pet in rood? Rood is een primaire kleur en past daarom goed bij blauw en geel. Rood is bovendien een warme kleur en daardoor staat het prima bij oranje en paars. En rood is ook een felle kleur, dus staat het ook goed bij andere felle kleuren zoals groen en uiteraard ook bij wit en zwart. Rood gaat goed bij tinten uit dezelfde familie: bordeaux, roze en lila bijvoorbeeld. Rood is een kleur die discretere kleuren wat meer leven geeft. Denk hierbij aan grijs en bruin. Het is aan u om te experimenteren met uw pet in rood. U zult versteld staan met hoeveel andere tinten uw rode pet te combineren valt. Wenst u graag advies over styling, combinatie van uw rode pet met andere kleuren of weet u nog niet goed welk model u het beste zou kiezen? Geen nood, ons team van ervaren medewerkers staat voor u klaar. Contacteer ons en wij zoeken samen naar de geschikte pet in rood.

Wilt u een rode pet? Koop ze bij Hatland!

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze petten in rood? Wij garanderen u alvast dat u ze op heel wat kleding en in alle seizoenen zult kunnen dragen. Bestelt u vandaag nog voor 15:00u? Dan gaat uw rode pet vandaag nog de deur uit. In onze retourvoorwaarden leest u dat u uw pet tot 14 dagen na ontvangst kunt terugsturen. Maar wij bieden zo'n scherpe garanties, dat wij hier nogal gerust in zijn. Onze petten worden immers door en door getest, zowel bij het ontwerp en tijdens het productieproces als door onze eigen medewerkers. Op die manier leveren wij bij Hatland de hoogste kwaliteit. Wij gaan voor kwaliteit en service. Daardoor is uw rode pet gewoon topkwaliteit waar u nog heel lang tevreden zult over zijn!