Lente / Zomer

Er zijn 82 producten.

Item 1-48 van 82 in totaal item(s)

Een zomerhoed, lekker en comfortabel flaneren in stijl

Lente- en zomerhoeden worden om verschillende redenen gekocht. De ene koopt een zomerhoed voor heren om gewoon de zon uit de ogen te houden. De andere koopt een lente hoed gewoon omdat hij mooi is en omdat het deel uitmaakt van zijn of haar look. Bij Hatland zorgen wij er dan ook voor dat er zowel voor dames als voor mannen lente- en zomerhoeden te verkrijgen zijn. En wij vervaardigen dames- en mannen zomerhoeden in talloze modellen en kleuren. Een zomer hoed voor heren produceren vraagt van ons hetzelfde proces als een zomerhoed voor vrouwen. We hebben dan ook diverse hoeden die zowel in onze categorie zomerhoed voor heren als zomerhoed voor dames voorkomt. Het is aan u om te bepalen welke hoed u precies wenst. U bent welkom als u nog vragen heeft of als u over een bepaalde vrouwen- of mannen zomerhoed nog meer informatie of specificaties wilt weten.


Functionaliteit en stijl gaan samen

U mag een mooie zomerhoed voor mannen of een leuke lente hoed voor vrouwen gekozen hebben, een hoed blijft ook nog altijd een functioneel iets. Een zomerhoed is anders dan een winterhoed, en dit is in vele opzichten zo. Ontdek op onze website onder meer onze ademende hoeden die luchtig opgebouwd zijn en die verhinderen dat u zweet. Voor onze cooldown hoeden kiezen wij precies die stoffen uit die verkoelend werken. En onze anti-mosquito zomerhoeden zijn met een speciaal product behandeld welke insecten weg houdt. Soms zijn er meerdere eigenschappen in één dames- of mannen zomerhoed gecombineerd. Of u vindt lentehoeden voor vrouwen die aan meerdere karakteristieken voldoen. Ga daarom van tevoren na wat uw mannen zomerhoed of zomerhoed voor vrouwen precies moet doen. Wij hebben ze gegarandeerd in onze webwinkel!


Kleuren en modellen, het kan niet op!

Als u eens iets anders wilt dan een beige zomerhoed voor heren of een witte lente hoed voor dames, ontdek dan onze bijzonderheden. Ga eens op zoek naar een donkerblauwe of warm bruine in plaats van een witte Fedora hoed. Of kies een stro/riethoed voor dames, maar dan in groen of blauw. U bepaalt zelf uw eigen stijl voor de lente en de zomer. Zo wordt een zomerhoed voor de man een echte blikvanger. Of u kies als dame een heel aparte lente hoed die niemand anders heeft.


Comfort is cruciaal

Wanneer uw keuze is gevallen op een mooie lente- en zomerhoed voor mannen of vrouwen, dan verwacht u ook dat u uw hoofddeksel lang zult kunnen dragen. Wij garanderen optimaal comfort. De stoffen en de modellen zijn door onze designers zodanig geselecteerd dat ze aangenaam aanvoelen. Voor de ene is linnen het ideale materiaal, voor de andere is stro, riet of hennep het meest aangewezen voor een zomerhoed. Contacteer ons gerust en laat ons uw eisen weten. Wij zoeken samen met u naar de juiste hoed. Wij trachten dan ook zo veel mogelijk diverse materialen voor onze zomer- en lente hoeden te gebruiken. En wij luisteren ook graag naar uw bevindingen en wensen betreffende zomerhoeden voor mannen en voor vrouwen. Al deze ervaringen bundelen wij samen en daardoor verbeteren wij constant onze hoeden. Zo kiest u bij Hatland een zomerhoed voor heren of dames die aan strenge normen voldoet.


Bestel online, ga straks de lente en zomer stijlvol door

Zoekt u een lente hoed voor de vrouw, een mannen zomerhoed voor op het strand of u wilt een zomerhoed voor uw man? Ons aanbod zomerhoeden voor heren en dames is enorm. Met de filters op onze website vindt u het juiste model. U bestelt voor 15:00u? Dan sturen wij uw hoed vandaag nog op.