Filter

Army caps

Kies voor een army cap omdat ze zo stoer is

Leger petten zijn stoere caps. Men ziet militaire petten vaak in Amerikaanse films, maar army caps zijn ook in onze landen zeer populair geworden. Een pet met een militair karakter is nu eenmaal ook een zeer bijzonder hoofddeksel. Dit komt door de ietwat vierkante vorm van de pet. De klep heeft een ronde vorm en is ook vrij groot. Door deze combinatie zitten er contrasten in de militaire pet. Maar de totale look van een militaire pet is stijlvol uitgebalanceerd. Een army cap heeft een karakter dat geen enkele andere pet heeft. Men herkent een militaire pet onmiddellijk.  

Hatland gaat voor de originele look van leger petten

Militaire petten bestaan hoofdzakelijk in kaki, olijfgroen en klei. Ook marineblauw is uiteraard een typische kleur voor militaire petten. En aan deze oorspronkelijke look van leger petten willen wij ons bij Hatland ook zo veel mogelijk houden. Een militaire pet is slechts geloofwaardig in een stoere kleur. We hebben ons assortiment dan ook nog aangevuld met tinten zoals antraciet en bruin. Als u een pet in militaire stijl wilt, dan krijgt u van ons effectief ook een echte army cap.  

Bij welke kledij draagt u uw militaire pet?

Uw militaire pet voor heren is ideaal bij stoere kleding zoals militair geïnspireerde kledij. We zien ook bij jongeren dat ze hun army cap dragen bij hun rap style kleding. Bij dames zien we bijvoorbeeld leger petten gedragen worden op fitness kleding. U gaat wandelen, shoppen, de natuur in of de stad in met vrienden, en dit allemaal met uw militaire pet. Zelfs bij Hatland zijn wij vaak verbaasd hoe een pet met een militaire look op zoveel verschillende outfits gedragen wordt. U bepaalt gewoon zelf of u deze pet bij een militaire outfit of een ander type van kleding draagt. Een army cap is leuk genoeg om bij casual, sportieve of eerder discrete outfits te passen.  

De army cap voor winter en zomer

In het leger houdt men geen rekening met seizoenen. Koud of warm, regen, hagel of sneeuw, de militairen moeten er door. Ze hebben dan ook wel aangepaste kledij voorhanden. Legerpetten zijn daar een onderdeel van. Leger petten moeten dan ook perfect comfortabel zitten. Juist omdat leger petten zo leuk zijn, worden ze ook door niet-militairen het hele jaar door gedragen. Kies voor een mooie army cap met oorflappen en u heeft het lekker warm. Ga voor een luchtige pet met militair karakter voor bij warm weer en de klep beschermt u tegen de zon. Eens u gewend bent om leger petten te dragen, wilt u ze niet meer missen. Ze zijn zo veelzijdig en comfortabel dat u ze overal en altijd wilt dragen.  

Uw pet met militair karakter, kies de Hatland kwaliteit!

Een leger pet is van militaire oorsprong en in het leger gaat men voor topkwaliteit. Dit bieden bij u ook bij Hatland. Onze leger caps zijn sterk en duurzaam. U kunt ze makkelijk meenemen in uw tas of reiskoffer. U hangt ze gewoon aan de kapstok als u ze niet draagt. En het gebeurt al eens dat men er gaat op zitten of er op trapt. Dit is geen probleem bij leger petten. Wij vragen ook regelmatig aan onze klanten wat hun bevindingen zijn. U bent altijd welkom om suggesties te doen of om bepaalde eisen aan ons te laten weten. Hiervoor neemt u gewoon contact met ons op. Wij testen onze leger petten zelf zeer grondig uit, maar ervaringen van klanten zijn meer dan welkom! Door deze manier van werken is elke militaire pet uit onze collectie van topkwaliteit. Sterk, stoer, stijlvol... voor minder gaan wij bij Hatland niet!