Filter

Bruin

Er zijn 41 producten.

Item 1-41 van 41 in totaal item(s)

Een bruine hoed creëert een warme uitstraling

Een hoed in bruin geeft een warme toets aan uw kleding. De kleur bruin is een aardekleur en doet denken aan de natuur. Bruin is een warme kleur die vertrouwen en stabiliteit uitstraalt. Klanten die een bruine hoed kiezen, bevestigen dit ook. Door bruin toe te voegen aan uw kleding, maakt u het geheel warmer. U mag dus gerust koele of felle kleuren dragen, met een hoed in bruin krijgt uw outfit een zachtere touch. Combineert u dit in de winter met bruine handschoenen dan is uw outfit compleet.

Is er verschil tussen een bruine hoed voor dames en een bruine hoed voor heren?

Wat onze modellen en stoffen betreft, zit er geen verschil tussen bruine hoeden die dames wensen en bruine hoeden die heren wensen. Onze modellen voor dames zijn misschien wat fijner, die voor de heren misschien wat stoerder. Maar we zien dat onze bruine hoeden voor dames gewoon feilloos aansluiten bij onze bruine hoeden voor heren. Waar we wél een verschil in merken is de keuze van bruin. Mannen kiezen vaak voor donker bruine hoeden, dames gaan dan weer eerder voor licht bruine hoeden. Maar ook dit is geen exacte wetenschap. Hoe u een bruine hoed bij een dames outfit of een bruine hoed bij heren kledij laat aansluiten, is een kwestie van experimenteren. U bepaalt zelf uw eigen stijl.

Een hoed in bruin met een andere kleur, of een volledig bruine hoed?

U kunt perfect voor gaan om de volledige hoed in bruin te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een stoere bruine hoed voor heren van het gleuf model. Een waterafstotende regen hoed in bruin of een elegante zonne hoed in bruin zijn eveneens mooie voorbeelden van hoeden die volledig in bruin zijn uitgevoerd. Als u eerder voor contrasten gaat, kijk dan eens naar onze Panamahoeden of onze strandhoeden. Ontdek hoe wij voor deze hoeden bruin en andere kleuren hebben gecombineerd tot echte pareltjes.

Welke stof kiest u voor uw bruine hoed?

Bruin is geschikt voor om het even welk seizoen. U draagt een hoed in bruin het hele jaar door, winter/herfst en zomer/lente. Het is dan ook logisch dat wij in alle stoffen zowel bruine hoeden voor de dames als bruine hoeden voor de heren aanbieden. Dat een wollen bruine hoed bij de dames geliefd is omdat het zo warm aanvoelt en dat een leren bruine hoed bij heren zo populair is omwille van de stoere uitstraling, is misschien zeer cliché. Maar het zegt wél dat u precies die stof kunt kiezen die het beste aan uw wensen voldoet. U mag gerust kritisch zijn op onze stoffen, wij leveren bijzondere materialen. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze anti-mosquito stof, onze bruine hoeden in een ademende of in een cooldown stof? Nylon, wol, linnen, polyester of Gore-tex, deze en nog veel meer stoffen hebben wij in huis. Weet u niet goed wat de specifieke eigenschappen zijn van al deze stoffen? U vraagt het ons, wij geven u uitgebreid antwoord. Mailen, telefoneren of ons contacteren via ons invulformulier? Doe gerust, wij zijn er voor u!

U kiest voor een bruine hoed? Kies hem bij Hatland!

Een bruine hoed moet bij heren misschien aan andere vereisten voldoen dan bij dames. Of u hebt een mooie bruine hoed voor dames gezien maar u twijfelt nog? Wij helpen u graag om die hoed te vinden die precies aan uw verwachtingen voldoet. Wij garanderen kwaliteit en service, daar gaan wij bij Hatland voor. En wij bieden ook een snelle levering. Als wij voor 15:00u uw order binnenkrijgen, verzenden wij uw hoed vandaag nog. Bent u benieuw hoe u met uw nieuwe bruine hoed zult staan? Het is nog even afwachten en u kunt van uw bijzondere Hatland hoofddeksel genieten!