Filter

Linnen hoeden

Een linnen hoed, sterk en met een frisse uitstraling

Linnen is een stof die al decennia lang gekend is. Het is gemaakt uit vlas en het is een zeer sterk materiaal. Er worden grote oppervlakken uit geweven. Denk maar aan tafelkleden en overgordijnen. Ook schildersdoeken zijn van oudsher uit linnen gemaakt. Deze stof is dan ook ideaal om een linnen hoed uit te maken. Het materiaal laat zich vrij makkelijk bewerken en daarom hebben onze designers ervoor gekozen om zowel linnen heren hoeden als linnen dames hoeden te ontwerpen. Het resultaat mag er wezen! Gleufhoeden zijn dé ideale designs voor linnen. En linnen hoeden hebben dezelfde allure als een Panama hoed.

Linnen, een fijn weefsel voor een klassevolle hoed

Linnen kan, net zoals katoen zeer fijn geweven worden. De linnen heren hoeden of linnen dames hoeden uit ons gamma stralen dan ook pure elegantie uit. U kiest voor een linnen hoed met of zonder contrasterende band. Een linnen heren hoed wordt gedragen op een traditioneel maar trendy pak. Een linnen dames hoed gaat goed bij een zomers kleedje of bij een chique deux-pièces, de stijlvolle tweedelige outfit.

Haal de zomer in huis met een linnen hoed

Wie een hoed van linnen draagt, verwelkomt de zomer. Van bij de eerste zonnestralen zie je linnen heren hoeden verschijnen om zich te beschermen tegen de zon. Vrouwen halen hun linnen dames hoed uit de kast en gaan paraderen met hun mooie hoofddeksels. Wat ook de reden is waarom u een hoed van linnen draagt, hij straalt gewoon zon en warmte uit.

Wie kiest voor een linnen hoed kiest voor de natuur

Een hoed van linnen is op zijn best in natuurlijke kleuren. Wij bieden ze aan in naturel en antraciet. Als het om natuurlijke look gaat kunnen onze linnen hoeden het best wel opnemen tegen onze hennep hoeden en onze hoeden in stro/riet.

Kies uw linnen hoed en bestel bij Hatland

Onze designers dragen zelf onze hoeden en geven regelmatig hun bevindingen door. Zo zijn wij constant op zoek naar vernieuwing en verbetering. Daar profiteert u mee van. U kunt dus bij elke bestelling gerust zijn van kwaliteit. Heeft u toch nog vragen? Stel ze gerust via ons antwoordformulier, per mail of via de telefoon. Wij zijn er voor u!