Filter

Katoenen hoeden

Er zijn 30 producten.

Item 1-30 van 30 in totaal item(s)

Katoenen hoeden, duurzaam en stijlvol

Katoen is een natuurlijke stof. Een katoenen hoed is sterk en de prijzen van katoenen hoeden zijn zeer voordelig. Wij hebben modellen van hoeden die voor 100% uit katoen bestaan en andere bestaan uit een combinatie van katoen en nylon of bijvoorbeeld van katoen, dacron en wol. Als u hierover meer informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op.

Katoen, fris in de zomer, warm in de winter

Katoen is een dicht geweven stof. Een katoenen hoed beschermt u tegen kou en wind, maar voelt 's zomers ook fris aan. Daarom vindt u ook veel katoenen hoeden tussen onze cooldown ontwerpen. Een katoenen hoed is bij dames zeer geliefd als toonaangevende hoed. Wij hebben zowel trendy als meer klassieke katoenen hoeden voor de dames. U creëert uw eigen stijl met een mooie katoenen hoed voor dames. De katoenen hoeden voor heren maken elke outfit helemaal af. Katoenen hoeden voor heren passen zowel bij sportieve kledij zoals een shirt en bermuda als bij een kostuum.

Een katoenen hoed, ideaal voor wie van naturel houdt

Net als onze linnen hoeden en onze hennep hoeden, zijn katoenen hoeden natuurlijke producten. Bij Hatland hebben wij oog voor ecologisch verantwoorde kledij. Zowel onze katoenen hoeden voor heren als onze katoenen hoeden voor dames die voor 100% uit katoen bestaan, zijn al lang een succes. Het is niet voor niets dat wij een aantal vintage hoeden in katoen hebben. Maar ook in onze mode hoeden zitten een aantal hoeden in katoen.

Creëer voor uzelf een natuurlijke uitstraling

Pure katoen heeft een natuurlijke uitstraling en past in principe bij elke outfit. Dankzij onze uiteenlopende modellen kiest u precies die katoenen hoed die bij uw kleding past.

Uw katoenen hoed bij ons kopen

Bij Hatland doen wij er alles aan om u de juiste katoenen hoed te laten kiezen. Of u nu op zoek bent naar een katoenen hoed voor heren of u zoekt een katoenen hoed voor dames, de juiste hoed bij de juiste persoon is de boodschap. Wij geven graag advies over de stijl, kleuren en stoffen. U bent altijd welkom op ons telefoonnummer of via mail. Of vul het contactformulier in dat u op onze website vinden. Wij antwoorden u binnen de kortste keren!