Filter

Groen

Er zijn 55 producten.

Item 1-50 van 55 in totaal item(s)

De mooiste groene petten vindt u bij Hatland

Een pet in groen is ideaal om in de natuur te gaan wandelen. Daarom bieden wij bij Hatland ook een hele reeks sportieve groene petten aan. Bekijk bijvoorbeeld eens onze army caps en baseball caps. Groene petten zijn bij heren geliefd om te gaan jagen of te gaan vissen. Maar ook meer geklede groene petten vindt u in onze collectie. Groene petten voor dames worden vooral gekozen om de uitstraling. Wij zien bij de dames bijvoorbeeld veel platte petten in groen. En ook zonnekleppen in groen zijn zeer geliefd. Welke groene pet de heren of de dames ook kiezen, u bent zeker van kwaliteit en stijl.

Wij bieden variaties op de pet in groen

Als u van groen houdt, maar eens een andere uitvoering wenst, dan bieden wij talloze mogelijkheden. Bekijk bijvoorbeeld onze zonnekleppen in stro met een groene band. Of ga voor een geblokte of geruite pet met groen en andere kleuren door elkaar heen verwerkt. Zo kunt u uw pet met groen en andere kleuren toch dragen op uw groene trui, groene jas of groene laarzen.

Groen brengt een natuurlijke touch in uw garderobe

Een groene pet voor dames of voor heren heeft een zeer natuurlijke look. Ook al draagt u felle kleuren, het groene van een pet verzacht deze kleuren. Een groene pet voor heren kan bijvoorbeeld een mooi evenwicht brengen in koelere kleuren zoals zwart en grijs. Een groene pet bij dames verzacht dan weer felle kleuren zoals oranje, rood of geel. Met een groene pet kunnen dames hun kledij wat meer stoer maken. Met een groene pet voor heren brengt u in uw outfit een warme tint. Of probeer gewoon uw pet met ander groen te combineren. Met een groene pet kunt u enorm veel combinaties maken en experimenteren. In onze blogs doet u heel wat ideeën op over petten, hoe ze te dragen, welke eigenschappen ze hebben... Laat u inspireren!

Een groene pet met meerdere eigenschappen

U kiest uw groene pet voor heren of voor dames uiteraard voor de uitstraling. Maar ga ook eens kijken welke eigenschappen uw groene pet heeft. Deze vindt u bij de beschrijving van elke pet. Kiest u bijvoorbeeld voor een groene pet met oorflappen of een pet die waterafstotend is? Dan kunt u deze in de herfst en winter dragen, ook als het zeer koud is of regent. U kunt de groene pet dan uitstekend combineren met onze groene handschoenen. Neem hier dan ook zeker een kijkje. Voor de lente en zomer hebben wij dan weer groene petten voor dames en heren met bijvoorbeeld een uv-bescherming, onze UFP50+. Deze petten beschermen u zowel tegen de warmte als tegen uv-stralen. Groen is nu eenmaal een kleur om buiten te dragen. Wij willen dan ook dat u in alle seizoenen van uw groene pet kunt genieten.

Kies voor de beste kwaliteit, kies voor Hatland

Hatland biedt kwaliteit en stijl. Dit is al sinds de oprichting zo. Hatland is namelijk ontstaan omdat de oprichter vond dat de petten van toen helemaal niet ideaal waren. Hij is ze dan zelf maar gaan maken. Onze petten worden steeds opnieuw verbeterd en aangepast aan de hedendaagse eisen van onze klanten. Elke groene pet die u in ons assortiment ziet, is het product van jarenlange ervaring. Als u dus een groene pet voor dames of een groene pet voor heren zoekt, kies dan voor de topkwaliteit van Hatland. Zoekt u een geklede groene pet voor dames of een sportieve groene pet voor heren? Wij hebben ze! U bestelt uw groene pet online en wij sturen ze zeer snel naar u toe. Verzending in Nederland is vanaf €25- gratis. Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons en laat het ons weten. Wij zorgen ervoor dat u een pet volgens uw stijl vindt.