Filter

Oranje

Een pet in oranje, dé kleur voor elke seizoen

Velen zouden een oranje pet kopen voor de lente en zomer. Oranje is inderdaad een typische zomerse kleur, net zoals rood en geel. We zien onze petten dan ook heel vaak gedragen worden op het strand, op een terrasje of om in de stad te slenteren. Maar bij Hatland hebben wij in het verleden vaak gemerkt dat oranje petten ook voor de herfst en winter gevraagd werden. Daarom hebben wij sinds jaren ook oranje in onze collectie petten opgenomen.

Oranje petten in diverse modellen

In de zomer draagt men een ander type van pet dan in de winter. Dat is logisch. Winterpetten houden u warm, zomerpetten beschermen u tegen de kou. Bij onze petten in oranje vindt u onder meer platte petten en baseball caps. Wij bieden met andere woorden zowel sportieve als geklede petten in oranje aan. Een oranje pet kopen doet u gewoon voor welk seizoen u maar wilt. Naast de look van de pet is ook het milieu voor ons belangrijk. Welke pet wij ook bij Hatland maken, wij gaan voor duurzaamheid. Door voor Hatland te kiezen draagt u dus ook bij tot een beter milieu.

Bij welke outfit past een pet in oranje?

Oranje is een kleur die zeer erg opvalt, dat is nu eenmaal eigen aan oranje. Met een pet in oranje geeft u aan uw kleding een totaal andere look dan wanneer u ze niet zou dragen. Draag oranje bijvoorbeeld op wit of zwart. Het contrast is verbluffend! Draag in de zomer uw oranje pet bij geel, rood of fuchsia roze, en u krijgt een zeer opvallend en zonnig geheel. Oranje gaat ook goed bij violetblauw en turquoise blauw. Deze combinatie doet denken aan tropische stranden. Heel bijzonder wordt het als u oranje met paarsblauw of groen combineert. In de herfst en winter kiest u andere kleuren om met uw oranje pet te combineren. Denk dan aan herfsttinten zoals okergeel, roestbruin en donkerbruin. Met oranje maakt u zeer mooie combinaties, soms gewaagd, soms wat discreter. Oranje gaat zowel bij felle kleuren als bij zachtere kleuren. Dit is nu eenmaal het voordeel van een pet in oranje. U draagt ze op zeer uiteenlopende outfits, in diverse stijlen en u draagt uw oranje pet gedurende een zeer lange periode in het jaar.

Een oranje pet kopen? Hatland biedt de hoogste kwaliteit

Hatland is al sinds de oprichting in 1992 bezig om petten, hoeden, mutsen en handschoenen telkens weer te verbeteren. Wij doen hiervoor beroep op topdesigners. Maar ook ons eigen personeel doet zijn inbreng door onze hoofddeksels zelf te dragen. En u als klant kunt ook uw steentje bijdragen en ons laten weten wat u van petten verwacht, ook van petten in oranje. U doet dit eenvoudig via onze contactpagina. Wij brengen enkel een pet op de markt als ze van topkwaliteit is. En dat geldt dus ook voor uw oranje pet.

Een oranje pet kopen bij Hatland is kiezen voor stijl en kwaliteit

Wenst u een oranje pet te kopen? Kies dan uit onze collectie. Is een oranje pet kopen voor u toch niet zo vanzelfsprekend en heeft u vragen? Ons ervaren team is ter beschikking om uw vragen te beantwoorden. Wij zoeken samen naar die oranje pet die u graag wenst! U bestelt online voor 15:00u en wij verzenden ze nog dezelfde dag. Alle verzendingen binnen Nederland zijn gratis. Gaat u voor stijl, duurzaamheid, kwaliteit en comfort? Daar beantwoorden onze petten in oranje zeker aan! Oranje is misschien niet zo'n alledaagse kleur voor een pet. Toch laten wij u graag kennismaken met deze bijzondere petten!