Filter

Oor flap

Een pet met oorflappen ter bescherming

Wat nou als je elke dag op de fiets naar je werk moet, door wind, regen en kou? In de zomermaanden heerlijk, maar in de winter kan het erg koud zijn. Je wil graag een pet of een hoed kopen tegen de kou. En hoe fijn is het dan als je er achter komt dat er naast de standaard hoeden en petten er ook modellen zijn met oorkleppen. Deze zijn dus speciaal bedoeld om je oren lekker warm te houden in de kou.  Bij Hatland hebben we meerdere modellen hoeden, petten en mutsen met oorflappen. De oorflappen zijn meestal gemaakt van fleece stof.  

Oorflap ter verwarming van uw hoofd

U bent natuurlijk heel blij met de aanschaf van een prachtige pet van Hatland met oorflappen. Maar het is niet elke dag zo koud dat u gebruik wil maken van deze functie. De oorflap hoef je niet elke dag te gebruiken, als je ze niet gebruikt kun je ze namelijk heel gemakkelijk terug klappen in de pet of hoed. U merkt hier niks van. Zo kunt u dus op minder koude dagen wel gewoon uw fijne pet dragen zonder dat het te warm is voor de oorflappen.

Een pet met oorflap tijdens uw wandeling

Een pet is in de basis natuurlijk bedoeld om je hoofd in de winter lekker warm te houden en in de zomer om je hoofd te beschermen tegen de zon.  Maar waar je in de zomer petten hebt met een nek flap om je nek extra te beschermen tegen de zon, heb je voor de winter de pet met oorflappen om zo je oren lekker warm te houden. Ideaal voor op de fiets of tijdens lange wandeltochten.   Ook voor veel mensen die in de winter elke dag buiten werken, denk hierbij aan bouwvakkers of marktkooplieden is het natuurlijk extra prettig om een lekkere warme pet te dragen en dan helemaal een pet die ook nog voorzien is van oorflappen, om je oren lekker warm te houden.
 

De beste pet met oorklep tegen een betaalbare prijs

Op onze website kunt u een uitgebreide collectie petten en hoeden vinden met een oorklep. Naast dat dit duidelijk op de foto is aangegeven, kunt u deze petten ook herkennen aan het logo van een pet met oorklep. Met een pet met oorflappen van Hatland heeft u nooit koude oren in de winter!