Filter

Nylon petten

Er zijn 17 producten.

Item 1-17 van 17 in totaal item(s)

Kies voor comfort en degelijkheid, onze petten in nylon

Nylon is een kunststof die zeer veel toepassingen kent. Het werd al in 1938 op de markt gebracht en kent sindsdien een enorm succes. Oorspronkelijk was het de bedoeling om dure zijde door het goedkopere nylon te vervangen, en dit is ook best gelukt. Nylon is een synthetisch polymeer en is zeer sterk. Deze stof kan heel dun gemaakt worden waardoor het een zeer luchtige structuur krijgt. Nylon is dan ook ideaal voor petten voor de lente en zomer. Nylon is ook zeer makkelijk te verwerken met en andere stof, bijvoorbeeld polyester. Telkens wanneer men nylon op die manier verwerkt, krijgt het andere eigenschappen. Dit laat ons toe om ook caps in nylon voor de herfst en winter te ontwerpen.

Kies een pet in nylon en geniet van de voordelen

Een cap in nylon heeft heel wat pluspunten. Zoals hierboven al is vermeld, is het een lichtgewicht. Nylon kreukt niet, dus u kunt uw cap in nylon overal meenemen en makkelijk opbergen. Ze belandt dan ook vaak in de sportzak of de reiskoffer, maar onze nylon petten kunnen daar gerust tegen. Nylon is bovendien ook makkelijk te wassen en het houdt heel makkelijk zijn oorspronkelijke uitstraling. Daarnaast is het ook zeer sterk. Vislijnen en bijvoorbeeld parachutes zijn namelijk uit nylon gemaakt. Dit bewijst perfect dat nylon oerdegelijk is. Kijk bij de specificaties van elk van onze petten in nylon. Daar vindt u hoe u ze moet onderhouden. Of vraag ons gerust raad over de eigenschappen van nylon. Wij geven u professioneel advies.

Een cap in nylon, verschillende modellen, verschillende kleuren

Als u onze collectie petten in nylon bekijkt, dan merkt u dat de keuze zeer groot is. Baseball caps, platte petten, legerpetten en zonnekleppen zijn onze voornaamste caps in nylon. U kunt uw pet in nylon immers in alle omstandigheden dragen. U gaat de stad in met uw pet in nylon, u gaat joggen met uw cap in nylon of u zit gewoon lekker te genieten op het strand en uw pet in nylon behoedt u tegen de zon. Uw nylon pet wordt gewoon een deel van uw dagelijkse outfit. De kleur van uw cap in nylon is zeer bepalend voor uw algemene uitstraling. Zo zal een nylon pet in zwart, grijs of bruin u een totaal andere look geven dan een blauwe, groene of rode nylon pet.

Wilt u een nylon pet met extra eigenschappen? Bij Hatland vindt u ze!

Onze klanten geven ons regelmatig hun bevindingen en verwachtingen van onze caps in nylon. Op basis hiervan ontwikkelen wij petten met specifieke eigenschappen. Denk bijvoorbeeld eens aan een nylon pet met oorflappen om u nog meer te beschermen. Een waterafstotende nylon pet voor de herfst en winter of een ademende nylon pet voor de lente en de zomer, wij hebben ze in onze collectie. U kunt ons ook uw verwachtingen voor nylon petten en uw ervaringen met onze caps in nylon doorsturen. Neem contact met ons op en wij luisteren naar uw ideeën.

Hatland, expert in petten in nylon

Als u een cap in nylon zoekt, vindt u ze gegarandeerd bij Hatland. Weet u nog niet goed welke te kiezen of twijfelt u nog aan de eigenschappen van nylon? Dan mailt u ons of telefoneert u met onze medewerkers. Onze experten en stylistes weten als geen ander hoe u het beste uw nylon pet draagt. Nylon is een zeer hedendaagse stof en zeer geschikt voor trendy petten. Onze collectie petten in nylon verandert dan ook heel vaak. Hou onze website goed in het oog, wij komen regelmatig met nieuwe modellen op de markt. Welke vraag u ook heeft, contacteer ons en u krijgt van ons een uitgebreid antwoord.