Filter

Maten

Er zijn 132 producten.

Item 1-50 van 132 in totaal item(s)

Welke pet maat heeft u nodig? Wij helpen u!

U heeft een pet gevonden die volledig past bij uw outfit en uw stijl? En u heeft het materiaal gekozen dat u wenst, de kleur en het model? Dan kunt u ook nog even gaan kijken bij de eigenschappen van de pet. Of zoekt u een bepaald patroon? Ook hierin hebben wij enorm veel variatie. Uiteraard komt dan de vraag: welke pet maat heeft u nodig? Bij sommige van onze petten hebben wij slechts één maat. Andere petten uit ons gamma, zoals onze snapback caps, kunnen achteraan met een drukknop versteld worden. Gebruik onze maattabel om de juiste maat van de pet te gaan bepalen.

Uw pet maat nemen, hoe doet u dit het beste?

Wanneer u de maat van uw pet gaat bepalen, dan raden wij u aan om dit een peer keer en op verschillende tijdstippen van de dag te doen. Door warmte of vermoeidheid kan uw hoofd een beetje in omvang variëren. Hou hiermee rekening om uw pet maat te nemen. Gebruik voor het meten van uw hoofd een touwtje of een lintmeter. Meet precies op de plaats waar uw pet zal komen te staan. Meestal is dit zo'n 0,5 cm boven het oor en over het midden van uw voorhoofd. Trek het meetlint of touwtje niet te strak aan, maar laat het ook niet te los. Als u dan het aantal centimeters noteert, heeft u voor uw pet de maat die u nodig heeft.

Een overzicht van de pet maten die wij hanteren

U heeft voor uw pet de maat genomen van uw hoofd? Een pet maat wordt uitgedrukt in centimeter. De maat van de pet gaat u bepalen op basis van deze centimeters. Hierbij geven wij u een overzicht van de verschillende pet maten die wij hanteren. Om de maat van de pet te bepalen, hanteren wij de gangbare standaardmaten:

  1. S - Small: 54-55 cm
  2. M - Medium: 56-57 cm
  3. L - Large: 58-59 cm
  4. XL - Extra Large: 60-61 cm
  5. XXL - Extra Extra Large: 62-63 cm

Hatland biedt ook tussenmaten!

Als wij een pet maat nemen, merken wij dat deze 5 standaard maten niet altijd voldoende zijn voor de maten van onze klanten. Als wij een pet maat nemen, merken we dat het gemeten aantal centimeter soms tussen deze standaardmaten valt. Daarom werken wij ook met tussenmaten. Zo gaan wij perfect de maat van een pet kunnen bepalen.

Deze tussenmaten zijn:

  1. S/M - Small-Medium: 55-56 cm
  2. L/XL - Large-Extra Large: 59-60 cm

Waar veel producenten van petten slechts met 5 pet maten werken, hebben wij er bij Hatland dus 7. Zo zal u veel nauwkeuriger uw pet maat kunnen nemen. Hoe beter de maat opgenomen wordt, hoe comfortabeler uw pet zal aanvoelen. Een loszittende pet verliest u makkelijk, een te strakke pet geeft een zeer onaangenaam gevoel. Het bepalen van de maat is dan ook een belangrijke stap in de keuze van uw pet.

De maat van een pet bepalen? Wij adviseren u graag

Als u voor de aankoop van een pet staat, dan wilt u ook de exacte maat aankopen. Het is niet altijd eenvoudig om de maat van de pet te bepalen. Wij zitten in het vak en hebben hier al jarenlange ervaring mee, maar wij begrijpen dat u misschien hulp nodig heeft om de maat voor een pet te bepalen. Geen nood, wij zijn er voor u! Contacteer ons en wij helpen u de exacte maat te bepalen. Mocht de maat van de pet die u gekocht hebt toch niet voldoen, dan mag uw pet altijd retourneren. Lees hiervoor onze retourvoorwaarden. Eens u uw maat kent, kunt u uw bestelling via internet doorsturen. Uw favoriete pet wordt zeer snel geleverd.