Filter

Waterafstotend

Er zijn 47 producten.

Item 1-47 van 47 in totaal item(s)

Door weer en wind met uw waterdichte hoed

De oorspronkelijke functie van een hoed is u te beschermen tegen allerlei weersomstandigheden. Mist, regen en wind zijn veel voorkomende elementen in onze landen en daarom hebben wij bij Hatland een groot aantal waterafstotende hoeden in ons gamma. Vooral in onze herfst/winter collectie vindt u deze hoeden. Maar ook in de lente en zomer kan het nodig zijn om uzelf tegen regen te beschermen. Ook daar hebben wij aan gedacht en hebben wij dit type hoeden ook in onze lente/zomercollectie.

Diverse stoffen die waterafstotend zijn

Wist u dat wij onder onze waterafstotende hoeden bijvoorbeeld wollen hoeden en ook katoenen hoeden hebben? Dit zijn niet onmiddellijk de stoffen waarvan u het verwacht. Andere stoffen die waterafstotend zijn, zijn polyester en nylon of een mix van polyester en katoen. Deze verschillende stoffen geven u de mogelijkheid om die waterdichte hoed te kiezen die het beste bij uw levenswijze past. Of u nu zoekt naar een sportief vissershoedje of een chique Fedora, u mag zeker zijn dat u de geschikte waterafstotende hoed vindt.

Eigen ervaring telt

Waterafstotende hoeden maken is niet zo eenvoudig. Maar wij hebben het geluk dat onze ontwerpers en een gedeelte van onze medewerkers al onze waterdichte hoeden zelf testen. Wij weten dus van eigen ondervinding aan welke eisen een waterafstotende hoed moet voldoen. En wij luisteren ook graag naar uw bevindingen. Zo verbeteren wij telkens weer onze waterdichte hoeden.

Voor elke wat wils

Een waterafstotende hoed word door iedereen en op elk moment van het jaar gedragen. Jong of oud, dames of heren dragen hoeden tegen de regen. Dat merkt u ook aan ons uitgebreid spectrum van kleuren. Een hele reeks tinten tussen wit en zwart komen aan bod: beige, bruin, rood, blauw... Het kan allemaal! Uw regenhoed past dus perfect bij uw kleding.

Maak kennis met de kwaliteit van Hatland

Een hoed die u tegen regen en wind beschermt, moet lang meegaan. Bij Hatland gaan wij dan ook alleen voor de hoogste kwaliteit. Bij elke hoed vindt u de specificaties en eigenschappen. Wilt u graag meer informatie of wilt u advies bij de aankoop van uw waterdichte hoed? Via telefoon, mail of ons invulformulier stelt u uw vragen en wij helpen u de juiste hoed uit te kiezen!