Filter

Cooldown

Een verkoelende hoed is zeer comfortabel bij warm weer

U kent het, die zwoele warme zomerdagen waarbij het soms een tikkeltje te warm is. U kiest dan voor een trendy zonneklep of een van onze vele zomerhoeden. Denk bijvoorbeeld aan een strandhoed of een hennep hoed. Ze beschermen u tegen te felle zonnestralen. Een aantal van onze zomerse hoeden zijn bovendien ook UPF50+. Dit wil zeggen dat ze u ook bescherming bieden tegen uv-straling. Bij Hatland gaan wij nog een stap verder en kozen ook om unieke verkoelende hoeden in ons gamma op te nemen. Onze Cooldown hoeden zijn vervaardigd uit lichte stoffen en ze kunnen ook voorzien zijn van ventilatiegaatjes.

Kies de stof waar u zich het meest comfortabel bij voelt

Wij hebben onze verkoelende hoeden in verschillende stoffen uitgevoerd. Kies bijvoorbeeld voor nylon, polyamide of katoen. Het zijn allemaal luchtige stoffen waaronder u niet zweet. Als wij u kunnen helpen met het kiezen van de juiste stof, vraag het ons gerust. Wij zijn er voor u per telefoon, per mail of via het invulformulier. Ons team staat voor u klaar!

Frisse zomerkleuren voor uw verkoelende hoed

Lichte kleuren kaatsen de zon terug. Daarom kiezen wij voor frisse kleurtjes als het om onze verkoelende hoeden gaat. Kies bijvoorbeeld voor naturel, klei of beige. Wilt u toch fellere kleuren omdat deze beter bij uw outfit passen? Dan hebben wij bijvoorbeeld khaki, antraciet of olijf groen in ons kleurenpallet.

Een verkoelende hoed in verschillende designs

Omdat u in verschillende omstandigheden een verkoelende hoed kunt gebruiken, hebben wij diverse ontwerpen. Zowel bij onze vissershoed als bij onze stoffen hoeden vindt u leuke en stijlvolle verkoelende hoeden. Ze doen bij elke gelegenheid precies wat u van ze verwacht: verkoeling brengen.

Uw Cooldown hoed online besteld? U krijgt hem snel thuis geleverd

Heeft u een mooie Cooldown hoed gezien op onze website? Wacht niet langer, het zijn populaire hoeden die snel de deur uitgaan. U bestelt vandaag nog voor 15:00u en uw hoed vertrekt vandaag nog naar u toe. Met dit type van hoeden geniet u helemaal ten volle van de zomer!