Filter

Outdoor hoeden

Er zijn 68 producten.

Item 1-50 van 68 in totaal item(s)

Kies stijl voor uw outdoor hoed, kies voor Hatland

Bij uw zoektocht naar een gepaste hoed voor uw outdoor activiteiten, hoeft u zich niet tevreden te stellen met een uitsluitend functionele hoed. Toegegeven, bij het sporten, wandelen, op de fiets of te voet naar school moet u uiteraard goed beschermd zijn tegen de wind, tegen regen en ook wel tegen de zon. Maar naast kwaliteit telt ook uw uitstraling en de look die u krijgt met een klassevolle outdoor hoed. Bij outdoor hoeden zijn dames misschien kritischer op de vorm en kleur, terwijl de heren dan weer meer letten op stoere uitstraling en functionaliteit. Bij Hatland nemen wij alle eisen onder de loupe.

Hatland let op de details

Of u nu een outdoor hoed voor dames of een outdoor hoed voor heren zoekt, u wilt kunnen stralen met uw hoofddeksel. Daarom kiest Hatland er voortdurend voor om te verbeteren en te werken aan de look en de details. U zoekt misschien een outdoor hoed voor dames in een bepaalde kleur? Kijk dan ook naar de band om de hoed. Wilt u een leren of andere band? In welke kleur wilt u de band en wilt u hem breed of juist fijn? Wilt u een outdoor hoed voor heren die voorzien is van ventilatiegaatjes? Of u heeft al gehoord van een Fedora hoed, een gleufhoed of een Panamahoed, maar u twijfelt over de verschillen tussen deze hoeden? Wij leggen u uitgebreid uit hoe het bij hoeden vaak om de details gaat. Een kleine wijziging in het ontwerp, zowel bij outdoor hoeden voor dames als bij outdoor hoeden voor heren, kan een heel andere look creëren.

Uw outdoor hoed en uw outfit gaan hand in hand

Bent u op zoek naar een vintage hoed, een icoon zoals een gleufhoed of een mooie hennep hoed? Wij hebben deze en nog veel meer exemplaren in onze outdoor hoeden. Een outdoor hoed is voor dames een middel om te pronken, te flaneren en de kledij nog meer in de kijker te zetten. Een outdoor hoed voor heren wordt vaak gekozen als onderdeel van het imago, een herkenbaar item of een onmisbaar deel van de garderobe. Wat u er ook mee wilt bereiken, bij ons vindt u wat u zoekt!

Lente, zomer, herfst of winter... wij hebben de geschikte outdoor hoed

In de winter is een outdoor hoed voor de dames in vele gevallen een bescherming tegen de kou. Een outdoor hoed voor de heren idem dito. In de zomer is een outdoor hoed voor dames het middel om tegen de zon beschermd te zijn. Een outdoor hoed voor heren eveneens. Toch maken onze specialist-ontwerpers een groot onderscheid tussen hoeden voor heren en hoeden voor dames. Niet alleen de kleuren zijn anders voor dames en heren, ook de modellen en het aanvoelen van de hoeden zijn volledig aangepast. Mannen en vrouwen zijn nu eenmaal anders, en daar denken wij ook aan bij het ontwerpen van onze outdoor hoeden. Als u wilt weten wat de specifieke eigenschappen zijn van uw gekozen outdoor hoed, dan vertelt een van onze medewerkers u er alles over per telefoon of per mail. Ook in het contactformulier kunt u uw vragen stellen. Uiteraard kunt u bij ons voor alle andere vragen terecht. Samen maken wij uw outfit perfect af!

Kies samen met ons de geschikte outdoor hoed

Bij Hatland bieden wij outdoor hoeden voor de heren en outdoor hoeden voor de dames aan. Met de filters in onze webshop komt u bij de juiste outdoor hoed terecht. Raakt u er niet goed uit? Laat het ons weten. Wij helpen u op uw zoektocht. Binnenkort geniet u van uw mooie Hatland outdoor hoed!