Filter

Nylon mutsen

Een muts in nylon, kies voor comfort en luxe uitstraling

Hatland mutsen zijn echte blikvangers. We hebben zowel dames- als herenmutsen in nylon. Ontdek hier onze diverse modellen en kies die kleuren uit die bij u passen. Een muts is niet alleen functioneel, ze tilt uw outfit ook naar een hoger niveau. Wil u hierbij graag advies? Contacteer ons, wij helpen u verder.

Waarom kiezen voor een muts in nylon?

Een nylon muts is een echt lichtgewicht. Nylon is een vezel die zeer sterk is. Uw muts gaat daarom zeer lang mee. Nylon zorgt voor een goede pasvorm. Het kreukt niet, zodat u de muts makkelijk in uw tas of reiskoffer kunt opbergen. De kleuren vervagen niet. Uw muts zal dan ook vele jaren zijn oorspronkelijke allure behouden. Een andere eigenschap van nylon is dat het snel droogt. Wanneer u wil gaan wandelen in de regen, zet dan gerust uw nylon muts op. Achteraf is ze in een mum van tijd droog.

Nylon mutsen in alle kleuren

Elk seizoen komen er andere kleuren in de mode. Wij volgen de trends op de voet en passen onze mutsen in nylon dan ook aan. Uiteraard hebben wij een aantal basiskleuren zoals bruin, grijs, beige, blauw en bruin. Maar u vindt bij ons ook nylon mutsen in trendy tinten. Kies uw muts in functie van uw garderobe. En waarom zou u niet meteen meerdere nylon mutsen aanschaffen? Zo kunt u naar hartenlust combineren.

Hatland gaat voor uitstraling en kwaliteit

Hatland is dé toonaangevende producent van mutsen. Wij gaan uitsluitend voor topkwaliteit. Al jarenlang dragen onze eigen medewerkers onze mutsen zelf. Samen met bevindingen van onze klanten is dit de basis om onze nylon mutsen telkens weer opnieuw uit te vinden. Laat u ons ook weten wat u over onze nylon mutsen vindt? Het helpt ons om altijd dezelfde superkwaliteit aan te houden.

Koop uw nylon muts online bij Hatland

U koopt uw nylon muts via onze webshop en krijgt ze zeer snel geleverd. Vandaag voor 15:00u bestellen is vandaag ook verzonden. Bekijk zeker ook onze hoeden en petten, onze handschoenen en accessoires. Het zijn een voor een items die uw look een boost geven.