Filter

Zonnekleppen

Met een Hatland zonneklep gaat u modieus de zomer door

Bij Hatland vindt u zonnekleppen voor dames en zonnekleppen voor heren waarmee u in stijl de zomer doorgaat. Al onze zonnepetten zijn van hoge kwaliteit, voldoen aan de laatste nieuwe trends en voelen zeer comfortabel aan. Welke zonneklep voor dames of voor heren kiest u? Houdt u van grote zonnekleppen om te flaneren, kleine zonnepetten voor dames om te gaan joggen of zoekt u een zonneklep voor heren om te gaan wandelen? Wij hebben al deze zonnepetten in ons aanbod.

Wij gaan voor duurzame zonnepetten

Hatland is bekend om zijn duurzame materialen. Voor onze zonnekleppen voor heren en dames kiezen wij onder meer materialen zoals biologische raffia, katoen, papier en stro. Dit zijn materialen die aan onze zonnepetten voor dames en voor mannen een zeer luchtige structuur geven. Daardoor zal u bijvoorbeeld zelfs met een zwarte zonneklep voor dames toch niet te warm hebben of gaan zweten.

Bekijk onze grote variatie zonnepetten

In onze collectie vindt u van kleine tot grote zonnekleppen. Grote zonnekleppen beschermen niet alleen uw ogen tegen de zon. Onze grote zonnekleppen geven ook bescherming aan uw hoofd. U kunt onze grote zonnekleppen vergelijken met een heuse zonnehoed maar die in de nek meer open is. Daarnaast hebben wij kleinere zonnekleppen met een zeer brede klep of anderzijds met een meer naar voor gerichte klep.

De lente en zomer zit vol kleur, kies de gepaste zonnepet

Oranje en marineblauw zijn typische zomerse kleuren. Net als bij onze lente/zomerhoeden zijn hippe kleuren zeer populair. Maar wij bieden ook zonnepetten voor dames en voor heren aan in meer discrete kleuren. Als u houdt van een zonnepet voor dames of een zonneklep voor heren in klei-kleur, beige of naturel, dan zit u bij Hatland perfect. Of u kiest voor een tweekleurige zonneklep in mooie contrasterende kleuren. En wij hebben zelfs zwarte zonnekleppen voor dames. Met een zwarte zonneklep voor dames kunt u mooie contrasten creëren met uw outfit. Of u laat het aansluiten bij uw opvallende zwarte zomerkledij. Stel u bijvoorbeeld een zwarte zonneklep voor dames voor bij en wit kleedje. Of draag een zwarte zonneklep voor dames bij uw zwarte bikini. Experimenteer met de vorm en de kleur van uw zonneklep en varieer regelmatig. Een zonnepet is voor dames en voor heren een leuk hoofddeksel. U brengt een mooi accent in uw kledij en u trekt de aandacht naar uw gelaat toe. Met een zonnepet geeft u allure aan uw outfit. Een zonnepet staat altijd elegant, stijlvol, stoer of lieflijk. Als u graag de trends van zonnekleppen voor dames of zonnekleppen voor heren volgt, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ga alvast onze blogs lezen.

Kleine of grote zonnekleppen, u vindt ze bij Hatland!

Een zonnepet is voor dames, maar ook voor mannen een zeer persoonlijke aankoop. U heeft van een zonneklep heel wat verwachtingen. Elke zonneklep voor heren en elke zonnepet voor dames ondergaat bij ons zeer strenge testen. Door de jaren heen hebben wij onze zonnekleppen telkens opnieuw en opnieuw verbeterd en aangepast aan de wensen van onze klanten. Van een zonneklep voor heren wordt er iets anders verwacht dan van een zonneklep voor dames. Welke zonneklep voor dames of welke zonneklep voor heren u ook kiest, u krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit. U krijgt trouwens heel scherpe garantievoorwaarden bij ons. Zoekt u een specifieke zonnepet zoals bijvoorbeeld een zwarte zonneklep voor dames, een grote zonneklep of een kleine zonneklep van raffia en wilt u hierover meer informatie? Neem contact met ons op. Ons team van medewerkers helpt u graag om precies die zonnepet te vinden die u misschien al zo lang zoekt.