Filter

Zonnekleppen

Met een Hatland zonneklep gaat u modieus de zomer door

Bij Hatland vindt u zonnekleppen voor dames en zonnekleppen voor heren waarmee u in stijl de zomer doorgaat. Al onze zonnepetten zijn van hoge kwaliteit, voldoen aan de laatste nieuwe trends en voelen zeer comfortabel aan. Welke zonneklep voor dames of voor heren kiest u? Houdt u van grote zonnekleppen om te flaneren, kleine zonnepetten voor dames om te gaan joggen of zoekt u een zonneklep voor heren om te gaan wandelen? Wij hebben al deze zonnepetten in ons aanbod.

Wij gaan voor duurzame zonnepetten

Hatland is bekend om zijn duurzame materialen. Voor onze zonnekleppen voor heren en dames kiezen wij onder meer materialen zoals biologische raffia, katoen, papier en stro. Dit zijn materialen die aan onze zonnepetten voor dames en voor mannen een zeer luchtige structuur geven. Daardoor zal u bijvoorbeeld zelfs met een zwarte zonneklep voor dames toch niet te warm hebben of gaan zweten.

Bekijk onze grote variatie zonnepetten

In onze collectie vindt u van kleine tot grote zonnekleppen. Grote zonnekleppen beschermen niet alleen uw ogen tegen de zon. Onze grote zonnekleppen geven ook bescherming aan uw hoofd. U kunt onze grote zonnekleppen vergelijken met een heuse zonnehoed maar die in de nek meer open is. Daarnaast hebben wij kleinere zonnekleppen met een zeer brede klep of anderzijds met een meer naar voor gerichte klep.

Onze zonnekleppen voor dames

Ontdek onze prachtige zonnekleppen voor dames in onze webshop. Waarom kiezen voor een zonneklep? Het heeft veel voordelen. We merken alsmaar meer dat een zonneklep voor dames terrein aan het winnen is. U kiest voor een zonnepet voor dames of een zonneklep om u te beschermen tegen de zon. Dit soort zonnepetten voor dames zijn het ideale kledingstuk om te gaan joggen, fietsen of wandelen. Het is vooral luchtig, het weegt niet veel, u neemt het zeer makkelijk mee in uw sporttas. Ze zijn te verkrijgen voor alle weersomstandigheden. Sommige van onze zonnekleppen zijn waterafstotend, andere zonnekleppen voor dames zijn dan weer gemaakt uit een stof die ademt. Bekijk goed de specificaties van onze zonnepetten voor dames. Daarnaast kiest u of u een brede rand wil of niet, en u kiest het materiaal. Voor de dames hebben wij stijlvolle zonnekleppen: felle kleuren, meerkleurig, met een band met hippe prints of met een lint bijvoorbeeld. U stemt de kleuren van de zonneklep af op uw outfit. Ook al gaat het hier maar om een ‘klein’ kledingstuk, toch heeft het veel impact op uw algemene uitstraling. Welke zonneklep gaat u kiezen?

Onze zonnekleppen voor heren

Heren dragen vaak zonnekleppen bij het tennissen, golf spelen of joggen. Een zonneklep voor de heren is vrij eenvoudig en meestal uitgevoerd in een discrete maar toch stoere kleur: grijs, olijfgroen, donkerblauw of bruin bijvoorbeeld. U kiest voor een brede of smalle klep. En u kiest de eigenschappen van de stof waarin de zonneklep voor heren is gemaakt. Zo kunt u uw zonneklep kiezen in functie van uw activiteiten. Wil u een zonneklep die u makkelijk in uw zak kunt meenemen? Dan kiest u voor een oprolbaar exemplaar. Houdt regen u niet tegen? Dan kiest u voor een waterafstotende zonneklep. Of misschien gaat u vaak joggen bij warm weer en in felle zon? Dan is een uv-werende en ademende zonnepet perfect voor u. Maak hier uw keuze!

De lente en zomer zit vol kleur, kies de gepaste zonnepet

Oranje en marineblauw zijn typische zomerse kleuren. Net als bij onze lente/zomerhoeden zijn hippe kleuren zeer populair. Maar wij bieden ook zonnepetten voor dames en voor heren aan in meer discrete kleuren. Als u houdt van een zonnepet voor dames of een zonneklep voor heren in klei-kleur, beige of naturel, dan zit u bij Hatland perfect. Of u kiest voor een tweekleurige zonneklep in mooie contrasterende kleuren. En wij hebben zelfs zwarte zonnekleppen voor dames. Met een zwarte zonneklep voor dames kunt u mooie contrasten creëren met uw outfit. Of u laat het aansluiten bij uw opvallende zwarte zomerkledij. Stel u bijvoorbeeld een zwarte zonneklep voor dames voor bij en wit kleedje. Of draag een zwarte zonneklep voor dames bij uw zwarte bikini. Experimenteer met de vorm en de kleur van uw zonneklep en varieer regelmatig. Een zonnepet is voor dames en voor heren een leuk hoofddeksel. U brengt een mooi accent in uw kledij en u trekt de aandacht naar uw gelaat toe. Met een zonnepet geeft u allure aan uw outfit. Een zonnepet staat altijd elegant, stijlvol, stoer of lieflijk. Als u graag de trends van zonnekleppen voor dames of zonnekleppen voor heren volgt, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ga alvast onze blogs lezen.

Kleine of grote zonnekleppen, u vindt ze bij Hatland!

Een zonnepet is voor dames, maar ook voor mannen een zeer persoonlijke aankoop. U heeft van een zonneklep heel wat verwachtingen. Elke zonneklep voor heren en elke zonnepet voor dames ondergaat bij ons zeer strenge testen. Door de jaren heen hebben wij onze zonnekleppen telkens opnieuw en opnieuw verbeterd en aangepast aan de wensen van onze klanten. Van een zonneklep voor heren wordt er iets anders verwacht dan van een zonneklep voor dames. Welke zonneklep voor dames of welke zonneklep voor heren u ook kiest, u krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit. U krijgt trouwens heel scherpe garantievoorwaarden bij ons. Zoekt u een specifieke zonnepet zoals bijvoorbeeld een zwarte zonneklep voor dames, een grote zonneklep of een kleine zonneklep van raffia en wilt u hierover meer informatie? Neem contact met ons op. Ons team van medewerkers helpt u graag om precies die zonnepet te vinden die u misschien al zo lang zoekt.