Filter

Heren

Er zijn 126 producten.

Item 1-50 van 126 in totaal item(s)

De pet voor heren, gewoon onmisbaar

Heren die niet meteen kiezen voor een muts of een hoed, gaan voor leuke heren petten. Een pet kopen voor heren is dan ook altijd een spannend moment. Welke mannen pet koopt u, waar moet u zoal op letten en gaat ze wel passen bij uw outfit? En gaat u deze combineren met bijvoorbeeld heren handschoenen, dan moeten deze wel bij elkaar passen. Het zijn vragen die komen opdagen wanneer u een pet gaat kopen voor heren. Bij Hatland maken wij het u makkelijk door het grote aanbod in onze webshop. En we helpen u altijd graag bij het kopen van een pet voor heren.

Petten heren; stoer, sportief of klassiek? U vindt het bij Hatland!

Naast een hoed is een pet voor mannen een bijzonder kledingstuk. Vroeger werd het vaak gedragen door werklui of landbouwers. Nu zie je mannen petten overal. Heren petten hebben door de jaren heen ook andere vormen gekregen. Elke pet voor heren heeft een andere uitstraling. Om te beginnen zal een heren pet voor de lente/zomer al een totaal andere look hebben dan een mannen pet voor de herfst/winter. Een pet kopen is voor heren een zeer persoonlijke aangelegenheid. Daarom brengen wij bij Hatland ook zo veel mogelijk variatie. Kies die heren pet uit die het beste bij u past.

Kies de heren pet die bij u past

Een pet kopen is bij heren zoals een kleedje kopen is bij dames. Het moet goed zitten, comfortabel aanvoelen en ook nog eens mooi zijn. En bovendien wilt u uw pet voor heren ook nog zo lang mogelijk dragen. Met andere woorden: u verwacht kwaliteit. Wij kunnen u gerust vertellen dat al onze petten voor heren aan deze vereisten voldoen. Kies om te beginnen uit onze verschillende soorten. Flatcaps, schipperspetten, army caps of baseball caps, wij hebben ze allemaal in ons gamma. Als u een pet gaat kopen voor heren, dan hebben wij voor het materiaal al even veel keuze. Denkt u bijvoorbeeld maar aan duurzaam, ademend, wind- of waterafstotende stof. In functie van hoe en wanneer u uw pet wilt dragen, kiest u het juiste materiaal.

Onze heren petten zijn van de hoogste kwaliteit

Wist u dat de oprichter van Hatland zijn zaak gestart is uit noodzaak? Hij vond dat er geen degelijke heren petten bestonden die aan zijn wensen voldeden. Het enige wat hij kon doen is mannen petten zelf gaan maken. Het resultaat is dat wij nu petjes heren verkopen van de hoogste kwaliteit. Elke heren pet wordt ook nog eens door onze eigen medewerkers getest. Zowel in ons laboratorium als door ze gewoon zelf te dragen testen wij onze mannen petten. Van zodra wij iets kunnen verbeteren aan onze petten voor heren, dan doen wij dat ook. En wij luisteren ook graag naar de bevindingen van onze klanten. Dit is de enige echte manier om telkens weer onze heren petten te verbeteren.

Een pet kopen voor heren, kies ze bij Hatland

Ons aanbod mannen petten is zeer uitgebreid. Houdt u bijvoorbeeld van de klassieke heren pet met ruitjes in donkere kleuren, de stoere fluwelen pet of de pet met het traditionele knopje bovenaan? Deze hebben wij in talloze varianten. Gaat u eerder voor lichte kleuren, verrassende combinaties tussen felle kleuren en wil u hiermee een echte blikvanger? Ook dat kan! We bieden petten aan in diverse materialen en voor elk seizoen.

Voor elke activiteit vindt u bij ons speciale petten heren

Een pet voor heren wordt vaak in categorieën gedeeld: baseball-, trucker-, tennis- of golfpetten bijvoorbeeld. Maar u kunt gerust een pet kopen voor heren, gewoon omdat u hem mooi vindt, en niet zozeer voor een bepaalde sport of activiteit. Een pet voor heren draagt u eenvoudig zoals u dat wil, bij welke kleding u dat zelf prettig vindt. Draag gerust petten voor heren zoals opa die had. Maar u draagt ze dan op kantoor. Of draag uw baseball pet voor heren gewoon thuis omdat u het leuk vindt, waarom ook niet. Bij Hatland kennen wij geen regeltjes als het gaat om het dragen van een heren pet. Petten kopen doen heren gewoon zoals ze het denken. Wij zorgen alvast voor een groot aanbod diverse modellen!

Petjes heren maakt uw kleding extra stijlvol

Wanneer ze een pet kopen zijn heren zeer kritisch. Ze moet kwaliteitsvol zijn, mooi zijn, comfortabel zitten en ook nog eens perfect te combineren zijn met hun outfit. Bij een klassiek pak hoort een andere heren pet dan bij sportkledij. En als u naar uw werk gaat draagt u waarschijnlijk een andere mannen pet dan wanneer u de stad induikt met vrienden. Ons aanbod daarom ook heel is groot. Een pet mannen kopen is voor heren een kwestie van imago en uitstraling. Een pet kopen is voor heren geen kwestie van snel snel kopen wat er op de markt te vinden is. Bij Hatland weten wij dat, en daarom gaan wij ook uitsluitend voor unieke stukken. Of u nou op zoek bent naar een platte pet heren zomerschipperspet, trucker pet of tennis pet, een pet kopen doet u bij Hatland! 

Een pet kopen voor heren? Hatland helpt u!

Zoekt u petjes voor heren maar weet u nog niet goed wat u precies wilt? De filters op onze website helpen u om ideeën op te doen en om precies die pet te vinden die u zoekt. Maar als u nog andere ideeën heeft of u zoekt een bepaalde heren pet, vraag ons gerust raad. Wij zijn er voor u. Neem contact met ons op en wij adviseren u graag. Eens u uw keuze heeft gemaakt, bestelt u gewoon online. Indien u voor 15:00u bestelt, gaat uw heren pet nog dezelfde dag de deur uit. Nog even wachten en uw pet wordt bij u thuis geleverd!