Heren

Er zijn 137 producten.

Item 1-48 van 137 in totaal item(s)

Een pet voor heren, stoer, sportief of klassiek? U vindt het bij Hatland!

Naast een hoed is een pet voor mannen een bijzonder kledingstuk. Vroeger werd het vaak gedragen door werklui of landbouwers. Nu zie je mannen petten overal. Heren petten hebben door de jaren heen ook andere vormen gekregen. Elke pet voor heren heeft een andere uitstraling. Om te beginnen zal een heren pet voor de lente/zomer al een totaal andere look hebben dan een mannen pet voor de herfst/winter. Een pet kopen is voor heren een zeer persoonlijke aangelegenheid. Daarom brengen wij bij Hatland ook zo veel mogelijk variatie. Kies die heren pet uit die het beste bij u past.

Kies de heren pet die voor 100% bij u past

Een pet kopen is bij heren zoals een kleedje kopen is bij dames. Het moet goed zitten, comfortabel aanvoelen en ook nog eens mooi zijn. En bovendien wilt u uw pet voor heren ook nog zo lang mogelijk dragen. Met andere woorden: u verwacht kwaliteit. Wij kunnen u gerust vertellen dat al onze petten voor heren aan deze vereisten voldoen. Kies om te beginnen uit onze verschillende soorten. Flatcaps, schipperspetten, army caps of baseball caps, wij hebben ze allemaal in ons gamma. Als u een pet gaat kopen voor heren, dan hebben wij voor het materiaal al even veel keuze. Denkt u bijvoorbeeld maar aan duurzaam, ademend, wind- of waterafstotende stof. In functie van hoe en wanneer u uw pet wilt dragen, kiest u het juiste materiaal.

Onze petten voor heren zijn van de hoogste kwaliteit

Wist u dat de oprichter van Hatland zijn zaak gestart is uit noodzaak? Hij vond dat er geen degelijke heren petten bestonden die aan zijn wensen voldeden. Het enige wat hij kon doen is mannen petten zelf gaan maken. Het resultaat is dat wij nu mannen petten verkopen van de hoogste kwaliteit. Elke heren pet wordt ook nog eens door onze eigen medewerkers getest. Zowel in ons laboratorium als door ze gewoon zelf te dragen testen wij onze mannen petten. Van zodra wij iets kunnen verbeteren aan onze petten voor heren, dan doen wij dat ook. En wij luisteren ook graag naar de bevindingen van onze klanten. Dit is de enige echte manier om telkens weer onze heren petten te verbeteren.

Een mannen pet maakt uw kleding extra stijlvol

Wanneer ze een pet kopen zijn heren zeer kritisch. Ze moet kwaliteitsvol zijn, mooi zijn, comfortabel zitten en ook nog eens perfect te combineren zijn met hun outfit. Bij een klassiek pak hoort een andere heren pet dan bij sportkledij. En als u naar uw werk gaat draagt u waarschijnlijk een andere mannen pet dan wanneer u de stad induikt met vrienden. Ons aanbod daarom ook heel is groot. Een pet kopen is voor heren een kwestie van imago en uitstraling. Een pet kopen is voor heren geen kwestie van snel snel kopen wat er op de markt te vinden is. Bij Hatland weten wij dat, en daarom gaan wij ook uitsluitend voor unieke stukken.

Een pet kopen voor heren? Hatland helpt u!

Zoekt u een herenpet maar weet u nog niet goed wat u precies wilt? De filters op onze website helpen u om ideeën op te doen en om precies die pet te vinden die u zoekt. Maar als u nog andere ideeën heeft of u zoekt een bepaalde heren pet, vraag ons gerust raad. Wij zijn er voor u. Neem contact met ons op en wij adviseren u graag. Eens u uw keuze heeft gemaakt, bestelt u gewoon online. Indien u voor 15:00u bestelt, gaat uw heren pet nog dezelfde dag de deur uit. Nog even wachten en uw pet wordt bij u thuis geleverd!