Filter

Duurzaam

Er zijn 31 producten.

Item 1-31 van 31 in totaal item(s)

Kies voor de toekomst, kies voor duurzame hoeden

Een hoed van duurzaam materiaal draagt bij tot ecologisch verantwoorde levensstijl. Hatland gaat met zijn tijd mee en kijkt naar de toekomst. Onze duurzame hoeden zijn stijlvol, hedendaags en van de hoogste kwaliteit.

Wij testen onze duurzame hoeden zelf uit

Om er voor 100% zeker van te zijn dat wij kwaliteit leveren, testen wij onze hoeden zelf uit. Wij ervaren hoe ze zitten, of ze voldoen aan onze eisen en of ze voldoende uitstraling hebben. En wij luisteren ook naar reacties van onze klanten. Daardoor kunnen wij onze hoeden telkens weer mooier en beter maken.

Ontdek ons assortiment hoeden met duurzaam karakter

Wij zien er op toe dat er uitsluitend ecologische en duurzaam geteelde gewassen gebruikt worden als basis van onze duurzame hoeden. Tot onze collectie van duurzame hoeden behoren onder meer onze linnen hoeden. Linnen is al lang bekend om zijn duurzaamheid. Wij zetten deze traditie graag voort. Anderzijds gebruiken wij ook minder gekende maar zeer uniek materialen zoals zeegras, organische katoen en organische raffia. Voor onze Panama hoeden kiezen wij uitsluitend duurzaam geproduceerde panama vezels.

Nieuwe technologieën voor onze hoeden

Wij staan niet stil en gaan altijd op zoek naar nieuwe stoffen en nieuwe mogelijkheden. Zo hebben wij hoeden die gemaakt zijn van gerecycleerde PET-flessen in ons gamma opgenomen. Ze worden door middel van een uniek proces verwerkt tot een stof die zeer aangenaam aanvoelt. Wanneer u kiest voor onze duurzame hoeden, dan kiest u ook voor de vermindering van de afvalberg.

Wij leveren hoeden die duurzaam zijn, welke kiest u?

Als u onze webshop doorloopt, merkt u dat wij hoeden in diverse duurzame materialen aanbieden. U heeft een keuze uit talloze modellen, kleuren en stijl. En u vindt deze duurzaamheid in onze hoeden voor de zomer/lente én voor de winter/herfst. Als u meer informatie wenst over onze hoeden die duurzaam geproduceerd worden, horen wij het graag. Laat ons zeker ook uw ervaringen weten! Kies voor duurzaamheid uit overtuiging of gewoon omdat u een van onze duurzame hoeden mooi vindt. Maak een statement en kies voor een hoed die duurzaam is.