Bruin

Er zijn 34 producten.

Item 1-34 van 34 in totaal item(s)

Stijlvolle bruine petten bij Hatland

Bruin is al heel lang een belangrijke kleur voor petten. Zo zijn bijvoorbeeld corduroy petten vaak in bruin uitgevoerd. Ook bij wollen petten zien we, naast grijs en zwart, ook veel bruin. Bruin is een typische kleur voor de herfst en winter, bijvoorbeeld in combinatie met bruine handschoenen. Vooral donker bruin wordt in deze seizoenen vaak gedragen. Het is een warme kleur en gaat goed bij donkere kledij. Maar iedereen heeft een andere smaak en andere wensen en bruin is tegenwoordig ook een kleur die in andere seizoenen wordt gedragen. Daarom bieden wij eveneens voor de lente en zomer heel wat bruine petten. Wij hebben verschillende tinten bruin: van zeer licht tot zeer donker. Als we brons en khaki ook tot de bruine tinten mogen rekenen, wordt de keuze nog een stuk groter.

Ga voor bruin voor een warme touch

Bruin behoort tot de warme kleuren. Petten in bruin zijn bijvoorbeeld makkelijk te combineren met oranje, geel, okergeel, groen en beige. Maar misschien houdt u zowel van bruin, een warme kleur, als van meer koele kleuren zoals bijvoorbeeld zwart, grijs en blauw. Hoe laat u een bruine pet dan aansluiten bij uw outfit? Bij Hatland hebben wij hiervoor een oplossing: onze meerkleurige petten.

Ons assortiment meerkleurige petten met bruin

Neem bijvoorbeeld onze geblokte en geruite petten. Of bekijk eens onze gestreepte of visgraat uitvoeringen. Als u in deze petten naast bruin een andere kleur kiest die in uw kleding voorkomt, dan is uw pet perfect assorti met uw kleding. Een pet met bruin en beige heeft bijvoorbeeld een iets warmere uitstraling dan een pet met bruin en blauw. Voor wie van details houdt, zijn dergelijke petten zeer prettig. Het subtiele combineren met uw kleding laat zien dat u zorgvuldig uw kleding uitkiest. Het getuigt van stijl en klasse.

Kwaliteit gegarandeerd bij Hatland

Onze bruine petten worden met zorg ontworpen. Onze stylisten doen hun uiterste best om hedendaagse mooie petten te ontwerpen. Daarnaast hebben wij ook aandacht voor kwaliteit. Wij kiezen enkel stoffen van topkwaliteit. En daarbij voegen wij soms ook nog extra kenmerken toe aan onze petten. Zo bieden wij u bijvoorbeeld bruine petten aan uit een ademende stof of petten die insecten afweren: onze anti-mosquito petten. Een pet met nekflap beschermt u nog meer tegen de zon. En wij hebben bijvoorbeeld windafstotende en waterdichte petten. Meer van dit soort kenmerken ontdekt u als u de filters van onze webshop gebruikt. Bekijk bij elke pet in bruin de specificaties en u ziet meteen wat u allemaal kan met uw bruine pet.

Een bruine pet in elke stijl

Bij Hatland bieden wij diverse soorten petten in bruin. Legerpetten, platte petten, truckers caps of baseball caps. Het zijn maar enkele voorbeelden van onze vele bruine petten. Al deze verschillende soorten vindt u makkelijk door gebruik te maken van de filters. U kiest graag uw bruine pet in functie van de stijl van uw kleding. Wij hebben bruine petten voor alle activiteiten, voor alle leeftijden, voor dames en heren en in diverse stoffen. Kunt u door al deze overvloed aan bruine petten niet goed kiezen? Geen nood, wij zijn er voor u. U contacteert ons gewoon en wij helpen u verder. Onze experten geven u uitleg over de verschillende stoffen, de styling, de kwaliteit en de diverse mogelijkheden. Eens u uw keuze heeft gemaakt, bestelt u uw pet via internet, ze wordt in Nederland vanaf €25- gratis verzonden. U hoeft slechts enkele dagen te wachten en ze wordt al aan huis geleverd. Misschien doet u ondertussen nog wat inspiratie op dankzij onze blogs. Van één ding zijn wij zeker: eens u uw bruine pet heeft gekocht, wordt dit uw favoriete hoofddeksel!