Filter

Windafstotend

Laat de wind geen vat op u hebben, kies voor onze winddichte hoed

Met een windafstotende hoed uit onze collectie bent u maximaal beschermd. Wind is een hardnekkig iets en zoekt zijn weg door elke stof heen. Het is dan ook belangrijk om het juiste materiaal voor uw hoofddeksel te kiezen. Als u twijfelt, dan staan wij klaar voor u om u te begeleiden in uw keuze. Wij zijn beschikbaar per mail of telefoon. Of u vraagt wat u wenst te weten via ons invulformulier. Wij adviseren u om tot de juiste keuze te komen.

Winddichte hoeden in verschillende materialen

De stoffen waaruit onze winddichte hoofddeksels zijn gemaakt, zijn zeer fijn geweven en speciaal gekozen voor hun winddichte eigenschap. Zo vindt u bijvoorbeeld tussen onze wollen en polyester hoeden diverse winddichte exemplaren. Gore-tex is een van onze favoriete materialen als het om winddichte hoeden gaat.

Een winddichte hoed met of zonder oorflappen

Wanneer u in de wind loopt, krijgt u vaak ook kou aan de oren. Bij Hatland testen onze designers en medewerkers onze hoeden zelf uit. Een van de vereisten voor winddichte hoeden is dat er ook hoeden met oorbeschermers moeten bestaan. Deze hebben wij dan ook met plezier in ons gamma opgenomen. U merkt het verschil heel snel wanneer u voor dit type van windwerende hoeden kiest. U bent nog veel beter beschermd.

Sportief of gekleed? Wij bieden voor beide windafstotende hoeden

Als u gaat vissen, zoekt u een vissershoedje. Als u gaat shoppen, zoekt u bijvoorbeeld een stoffen hoed. Maar bij beide omstandigheden kan er wind voorkomen en wilt u zich goed beschermen. Wij hebben verschillende stijlen in windafstotende hoeden. U vindt voor elke omstandigheid de gepaste hoed die u voor windt behoedt.

Uw windwerende hoed is snel bij u thuis

Wilt u vandaag nog een hoed bestellen en hem snel geleverd krijgen? U kunt tot 15:00u bestellen en dan wordt hij dezelfde dag verstuurd. Bestellingen na 15:00u vertrekken de volgende dag. U kiest zelf hoe u betaalt: van tevoren of bij de aflevering. Bent u benieuwd wat onze windwerende hoed voor u kan betekenen? Hij komt er snel aan!