Filter

Lente / Zomer

Er zijn 71 producten.

Item 1-50 van 71 in totaal item(s)

Onze petten voor lente en zomer, zeer uitgebreide keuze

U bent op zoek naar een zomerpet? Hatland heeft een enorme keuze aan zomerpetten voor dames en zomerpetten voor heren. Bij Hatland gaan wij voor stijl en karakter. Daarom ontwerpen onze designers zomerpetten voor elke leeftijd, voor elke gelegenheid en voor elke outfit. Ontdek onze talloze modellen zomerpetten en kies er een prachtexemplaar uit voor u. Als u vragen heeft over de look van een bepaalde zomerpet voor heren of u wilt weten hoe comfortabel een bepaalde dames pet voor de zomer aanvoelt, vraag het ons gerust via ons contactformulier. Onze medewerkers zijn zeer gedreven en willen dat u exact de juiste pet voor de zomer kiest.

Zomerpetten in diverse stoffen

Wanneer u via de filters een keuze maakt, dan merkt u dat onze zomerpetten in allerhande stoffen uitgevoerd zijn. Katoen, linnen, nylon en ook zelfs wol zijn materialen waaruit wij onze zomer petten voor heren en voor dames vervaardigen. Of wij kiezen voor een mix van een of meerdere van deze materialen. Bij elke zomerpet voor dames of heren vindt u deze specificaties.

Onze zomerpetten voor dames

Onze petten voor dames voor de zomer zijn fris, luchtig, trendy en kleurrijk. Lichte stoffen die daarbij ook nog eens uv-werend, ademend en/of anti-mosquito zijn, mogen in uw garderobe niet ontbreken. Een keuze tussen brede of minder brede kleppen, diverse soorten stof en uiteraard een grote diversiteit aan modellen is wat u bij Hatland vindt. Waar u in de zomer ook heen gaat, een mooie pet is voor dames in de zomer onmisbaar! Een pet voor dames voor de zomer beschermt u niet alleen tegen de zon, het brengt tegelijkertijd uw outfit naar een hoger level.

Onze zomerpetten voor heren

U zoekt een unieke zomerpet voor heren? U vindt ze bij Hatland! Onze zomerpetten voor mannen hebben een stoer karakter. De combinatie tussen de bijzondere vorm, de unieke stoffen en de talloze kleuren maken van onze zomerpetten voor heren zeer geliefde kledingstukken. Kiest u voor een cap of een pet? U heeft heel wat mogelijkheden. Petten en caps die u tegen uv-stralen beschermen, luchtige petten die ademend zijn, petten met een nekflap of petten die sneldrogend zijn... u heeft het maar uit te kiezen! Ga stijlvol, sportief of gewoon eventjes gek door de zomer met een pet van Hatland!

Zomerpetten in talloze modellen en kleuren

Een zomerpet voor heren is vaak anders ontworpen dan een zomerpet voor dames. Soms is eenzelfde pet zowel voor dames als voor heren geschikt. In grote lijnen kunnen wij u een aantal categorieën voorstellen. U vindt bij ons bijvoorbeeld legerpetten, platte petten, schippers petten, trucker caps en baseball caps. Onze zonnekleppen zijn zeer geliefde zomerpetten voor de dames. Onze snapback caps zijn dan weer heel populaire zomerpetten voor de heren. U kiest de kleur van de pet in functie van uw kleding of gewoon omdat u ze leuk vindt. Ons kleurengamma is enorm. Wij raden meestal aan om lichte kleuren voor zomer petten voor heren of dames te kiezen. Wit bijvoorbeeld weerkaatst de zon en de warmte heel goed. Maar uiteraard kiest u zelf de kleur van uw zomer petten voor heren of voor dames volgens uw eigen stijl.

Kies voor de unieke eigenschappen van onze zomerpetten

Bij Hatland vinden wij functionaliteit van een zomerpet ook belangrijk. Als dames een pet voor de zomer kiezen om naar het strand te gaan of zomer petten worden door heren aangekocht om te gaan sporten, dan moeten deze petten aan bepaalde eisen voldoen. Kijk daarvoor eens naar de eigenschappen van onze zomerpetten. Typische kenmerken voor onze heren en dames petten voor de zomer zijn dat ze ademend zijn, anti-mosquito of anders gezegd insectenwerend en dat ze verkoelend of cooldown zijn. Een pet met nekflap geeft extra bescherming. En wij bieden de stof UPF50+ aan die uv-stralen blokkeert. Zo zal u bijvoorbeeld met zomer petten voor heren die cooldown werkt, niet zo snel zweten in de pet. Of een dames pet voor de zomer die uit UPF50+ is vervaardigd, behoedt u tegen verbranden en reduceert de kans op huidkanker. Zomer petten met heren met anti-mosquito eigenschap zijn bijvoorbeeld erg geliefd bij vissers. Onze medewerkers staan klaar als u meer wilt weten over deze unieke kenmerken.

Kies bij Hatland een zomerpet van de hoogste kwaliteit

Elke zomerpet voor heren en elke zomerpet voor dames heeft een grondige testfase achter de rug. Onze afdeling design en productie, samen met onze eigen werknemers zoeken constant naar verbetering van onze petten. Wij mogen dan ook gerust zeggen dat onze zomer petten van topkwaliteit zijn! Als u een dames pet voor de zomer of zomerpetten voor de heren koopt, krijgt u scherpe garanties. Wij willen namelijk dat om het even welke zomerpet voor heren en iedere zomerpet voor dames jarenlang meegaat. Heeft u uw keuze kunnen maken uit ons grote assortiment heren en dames petten voor de zomer? Dan rest er u enkel nog ze online te bestellen. Uw favoriete zomerpet wordt zeer snel geleverd!