Filter

Hennep hoeden

Kies een hennep hoed voor een natuurlijke uitstraling

Hennep is een bijzondere plantenvezel met een natuurlijke look. De vezels waarvan hennep textiel gemaakt wordt, zijn afkomstig van de bast van de plant. Zij geven aan een hoed een nonchalante maar tegelijkertijd ook een elegante uitstraling. Hennep is vooral voor de lente en zomer geschikt. Net als onze stro/rieten hoeden is dit materiaal licht en het is ademend.

Een hennep hoed voor extra allure

U kunt een hennep hoed vergelijken met een linnen hoed. Maar hennep heeft een iets luchtigere uitstraling. Een hoed in hennep is zowel bij mannen als bij vrouwen geliefd en hij wordt vooral gedragen om klasse uit te stralen. Een lichte hoed zoals een hoed in hennep past bij een zomerse jurk en bij een hemd en short. Maar ook bij zomerse geklede pakken worden deze hoeden graag gedragen. Een hoed in dit materiaal geeft een extra cachet aan uw kledij.

Haal de zon in huis met een hoed in hennep

Onze beige en witte hoeden hebben een groot succes in de lente en de zomer. Dat merken wij volop aan onze hennep hoeden. De natuurlijke uitstraling, samen met de lichte kleur en de frisse vormgeving maken van dit type van hoeden een echte zomerse hoed.

Kies voor duurzaamheid, kies voor hennep

Met een hennep hoed kiest u voor duurzaamheid. Hennep is namelijk een ecologisch verantwoord product. Als u een hoed in hennep kiest, dan gaat u zorgvuldig om met het milieu en heeft u oog voor uw ecologische voetafdruk. Als u graag op de hoogte blijft van onze nieuwsjes, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Uw hennep hoed bestellen bij Hatland

Als u kiest voor een natuurproduct met een naturel uitstraling, dan is uw keuze voor een hennep hoed perfect. Bestellen doet u gewoon online en u krijgt uw hoed snel geleverd. Heeft u nog vragen over de hoed, over het onderhoud of hoe u hem bijvoorbeeld in de winter best opbergt? Mail of telefoneer ons of vul het contactformulier in op onze website. Ons team staat klaar om u advies te geven!