Filter

Roze

Kies een roze pet, een frisse kleur voor lente zomer

Van zodra de zon zich laat zien, ziet u frisse zomerse kleuren in het straatbeeld verschijnen. Gaan wandelen in open natuur of een gezellig terrasje doen... de petten worden volop bovengehaald. Zomerse trendy kleuren mogen hier niet ontbreken. Een pet in rose is een typische hoofddeksel voor zonnige dagen. Waar tot voor kort een roze pet vooral voor de dames bedoeld was, zien we ze nu ook volop voor de heren. Dit heeft alles te maken met de kleur roze die in het algemeen zijn intrede gedaan heeft in de mannelijke garderobe. Wij kozen er voor om onder meer baseball caps en trucker caps uit te voeren in roze.

Een pet in rose, een mooie keuze

Een pet in roze biedt heel wat mogelijkheden qua styling van uw kledij. Combineer roze met een volledig witte outfit bijvoorbeeld. Denk maar aan spierwitte tenniskledij of een wit jogging pak. Roze geeft aan witte kleding een warme uitstraling. Dit geldt ook voor grijze kledij. De combinatie roze-grijs is zeer stijlvol. Roze gaat zelfs goed met donkergroen. En voor wie van jeans houdt: een roze pet is uitstekend op uw jeans broek, jeans hemd of jeans jasje. Met zwart vormt roze dan weer een leuk en fris contrast. En blijft u graag in de familie van roze? Combineer uw roze pet dan met rood, oranje of paars. Dit werkt uitstekend!

Een pet in rose, sportief en toch gekleed

De kleur roze voor petten voor heren werd vooral bekend via de golfkledij. Men zag eerst donker roze en oudroze t-shirts verschijnen. Na een tijdje kozen mannen ook voor fel roze en zacht roze. We zien nu ook roze in basketbal- en voetbalkleding voor mannen. Roze petten wordt niet langer meer als typische vrouwelijk beschouwd. Ook mannen dragen gewoon roze. De petten in roze maken nu gewoon deel uit van de sportkleding voor mannen. En ze worden door mannen ook wel eens gedragen bij meer klassieke kleding. We zagen ze zelfs al gedragen worden op een gekleed pak. En waarom ook niet?

Elke Hatland pet in roze is van uitstekende kwaliteit

Onze petten zijn van topkwaliteit. Onze designers kennen hun vak en letten op de kleinste details. Er worden uitsluitend hoogwaardige stoffen zoals katoen en polyester-katoen gekozen voor onze petten in rose. Vanuit ons bedrijf stimuleren wij onze medewerkers om onze petten zelf uit te testen. Hierbij wordt er gelet op draagbaarheid, kwaliteit, comfort en stijl. Met alle opmerkingen gaan onze ontwerpers aan de slag om alsmaar betere petten te maken. Het resultaat mag er wezen: wij staan bekend om petten van topniveau. Als u een pet in roze kiest bij Hatland, dan bent u zeker van kwaliteit!

Uw roze pet koopt u bij Hatland

Hatland is hét adres voor petten, mutsen, hoeden en handschoenen. Ons aanbod petten is enorm. Met de filters op onze webshop vindt u wat u zoekt. Wilt u dat uw pet in roze vandaag nog verzonden wordt? Dan bestelt u voor 15:00 u. Ze wordt vanaf €25- gratis verzonden binnen Nederland. Als u nog vragen heeft, of twijfels rond het dragen van een pet in rose, neem dan contact met ons op. Wij hebben stylistes aan boord die u verder kunnen helpen. In onze blogs leest u nog meer over petten en de nieuwe trends. U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van alle nieuwsjes rond petten. Petten in roze zijn volop in de mode. Wanneer u nu een pet in rose aankoopt, dan heeft u er gegarandeerd nog jaren lang plezier van. Ze blijft stijlvol, hip en trendy!