Filter

Soorten

Er zijn 14 producten.

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Onze muts soorten, kies voor stijl

Met mutsen van Hatland maakt u een statement. U kiest precies die soort muts die het beste bij u past. U kiest uit talloze uitvoeringen en tinten uit onze reeks:

We hebben ze voor dames en voor heren, in talloze kleuren en in verschillende materialen. Het zijn stuk voor stuk functionele en tegelijk stijlvolle mutsen die uw outfit een boost geven. Kwaliteit is cruciaal bij Hatland, onze medewerkers dragen alle muts soorten zelf om ze uit te testen. Naast kwaliteit maken draagbaarheid en comfort onze mutsen tot een succes. Welke uit ons gamma kiest u? Kijk zeker ook eens naar onze accessoires en handschoenen. Heeft u hulp nodig bij uw keuze uit onze muts soorten? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Baretten

Onze baretten zijn voor 100% geïnspireerd op de originele Franse hoofddeksels die zo herkenbaar zijn. De wollige stof waaruit ze zijn gemaakt, is van hoge kwaliteit. Het typische steeltje op de muts hebben wij ook meegenomen in het ontwerp. De bolle vorm geeft u de mogelijkheid om de muts in elke vorm te dragen die u wil. U draagt hem schuin, zoals de traditie het voorschrijft. Maar u trekt de muts zo ver over uw hoofd als u dat zelf wilt. Met deze muts heeft u veel mogelijkheden.

Beanie mutsen

Deze mutsen zijn de typische gebreide mutsen. Oma’s breien ze al decennia lang, misschien ligt hierin wel de charme van de beanie mutsen. Kies ze in een fijne of grof gebreide versie. U draagt ze om het hoofd warm te houden of om uw eigen persoonlijke uitstraling te creëren.

Piloten mutsen

Met een piloten muts gaat u volledig beschermd de winter door. Deze mutsen moesten vroeger immers piloten in een open vliegtuigcabine warm houden. Hatland heeft ze in een nieuw jasje gestoken. Met een dergelijke muts gaat u stijlvol door het leven.

Maak uw keuze en bestel online

Maak gebruik van de filters in onze webshop en maak uw keuze. U bestelt online en uw muts wordt zeer snel geleverd.