Filter

Mutsen

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Een muts kopen? Kies voor Hatland

Wilt u online een muts kopen en kiest u daarbij voor stijl én kwaliteit? Hatland is hét adres voor stijlvolle hoofddeksels en accessoires. Al onze mutsen uit ons gamma zijn van topniveau. Onze eigen ontwerpers zijn zeer creatief en innovatief. De mutsen zijn tot in de kleinste details afgewerkt, de kleuren zijn zeer zorgvuldig uitgekozen en onze ontwerpers gaan altijd voor vernieuwing en originaliteit. En wist u dat de medewerkers van Hatland zelf de mutsen uittesten? Inderdaad, zij zijn de eerste kritische dragers van Hatland mutsen. Dankzij hun bevindingen worden de mutsen telkens weer geoptimaliseerd. U zal met andere woorden bij Hatland online mutsen kopen die anderen al voor u getest hebben. Voor welke uit ons gamma gaat u? Wij verkopen ook andere soort mutsen zoals pilotenmutsen. Deze hebben allemaal verschillende eigenschappen, materialen en kleuren.

Uw eigen look met Hatland mutsen

Wanneer u online een muts gaat kopen bij Hatland, dan heeft u waarschijnlijk al een idee wat u ongeveer wil. Toch hebben wij een zeer uitgebreid assortiment mutsen. Kies voor heren mutsen of dames mutsen en kies het model: beanie mutsen, pilotenmutsen of baretten bijvoorbeeld. Baretten zijn klassieke Franse mutsen die wij in een nieuw jasje hebben gestoken. Maar wij blijven altijd trouw aan de typische platte vorm en het stompje bovenop de muts. Een beanie muts is de typische wollen muts zoals iedereen ze wel kent. En met een pilotenmuts met zonneklep en oorflappen zit u ’s winters lekker ingepakt. Kiest u uw favoriete kleur of gaat u eens voor totaal iets anders? Een bepaald model zal er al heel anders uitzien wanneer u het in een andere kleur kiest. U kunt makkelijk online een muts kopen, Hatland levert zeer snel.

Kwaliteit en functionaliteit in mutsen

Bij Hatland zijn de stijl, de functionaliteit én de kwaliteit zeer belangrijk. Robert Ruesink, de oprichter van Hatland heeft zich altijd laten inspireren door het buitenleven. Zijn motto is: van outdoor hoofddeksels naar fashion. De Hatland mutsen zijn een toonbeeld van comfort en klasse. Het comfort zit 'm vaak in het type van stoffen. Kies bijvoorbeeld voor een muts die ademend is. Ze laat u toe om al uw buitenactiviteiten te doen zonder dat u zweet onder de muts. Of u gaat voor een water- of windafstotende stof, zodat u ook bij guur weer gewoon buiten kunt zijn. Een unieke stof is de UPF50+. Deze mutsen beschermen u tegen te felle zonnestralen. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten zoals skiën en lange wandelingen in de bergen. Met een muts van Hatland zit u voor jaren goed. Ceëer uw eigen unieke stijl en maak uw outfit af met een muts van Hatland.

Makkelijk een muts kiezen bij Hatland

Omdat wij een uitgebreid assortiment mutsen hebben, maken wij het u graag makkelijk bij uw keuze. Met een heel aantal filters, komt u snel bij de juiste muts uit. U filtert op kleuren, modellen en het materiaal. Voor de maten kiest u tussen S/M, L/X of one size. Bent u toch op zoek naar een muts of een ander hoofddeksel en u vindt het niet meteen? Laat het ons weten, wij helpen u zoeken!

Uw accessoires aanvullen bij Hatland

Wilt u naast een muts ook een hoed, een pet, handschoenen en andere accessoires? U vindt ze eveneens in onze webwinkel. Wilt u snel online een muts kopen omdat u ze dringend nodig heeft? Geen probleem. Als u voor 15:00u bestelt, worden de mutsen dezelfde dag nog verzonden. U krijgt gratis verzending voor bestellingen vanaf 25,- Euro. Wilt u een muts online kopen, maar wil u graag meer weten over de stoffen, de look of welke maat u best kiest? Neem contact met ons op. Telefoneer ons, schrijf ons een mail of stuur ons een bericht via het invulformulier. Wij helpen u verder!