Filter

Piloten mutsen

De Hatland piloten muts, functioneel en trendy

Krijgt u het ook warm bij het zien van onze pilotenmutsen? Dat is niet zo verwonderlijk. Onze piloten mutsen zijn lekker dik zodat ze u optimaal beschermen tegen regen, wind, sneeuw en kou. Daarnaast is het model zeer hedendaags. Waar pilotenmutsen vroeger in bepaalde kringen werden gedragen, ziet men ze nu bij kouder weer veelvuldig in het straatbeeld. Onze pilotenmutsen zijn van zeer degelijke kwaliteit, juist zoals het hoort bij dat type van mutsen. Ze moeten namelijk heel wat doorstaan. De stoffen die gebruikt worden voor het maken van de muts, zijn van de beste kwaliteit. De mutsen zitten ook zeer goed. Dankzij het trekkoord in de muts past u de muts volledig aan uw hoofd aan. Zo bent u helemaal klaar om de kou te trotseren!

Waar komt de piloten muts vandaan?

De naam van de muts laat het al vermoeden. De pilotenmuts werd oorspronkelijk ontworpen voor piloten in vliegtuigen waarvan de cockpit open was. De muts kreeg zijn faam vooral tijdens de Wereldoorlogen I en II. Ze hielden de piloten warm zodat ze zonder problemen hun krijgsactiviteiten konden uitoefenen. Oren en nek waren helemaal verpakt in bont. Een afzonderlijke bril beschermde de ogen tegen de wind. Deze muts is gewoon blijven bestaan, dankzij zijn interessante functionaliteit. Ze zijn misschien wat veranderd, wat moderner geworden, de materialen van de muts zijn meer hedendaags, maar het oorspronkelijke concept is gebleven. Ze houden uw oren, nek en voorhoofd lekker warm. Liever een andere muts? Bekijk onze beanies of baretten.

Uw pilotenmuts als alternatief voor andere mutsen

De laatste jaren is de pilotenmuts heel erg geliefd. Niet alleen om zich te beschermen tegen de kou, maar ook als trendy item is de piloten muts heel populair. Het is bijvoorbeeld een prachtig alternatief voor de cabrioletmuts, de muts die u draagt als u bij fris weer met een open auto rijdt. Of u draagt ze als Nederlands alternatief voor de ushanka, de zogenoemde Russische 'berenmuts'. Ze houdt in elk geval heel erg warm. Waar een ushanka en een cabrioletmuts toch wel een uitgesproken look hebben, zijn pilotenmutsen al veel meer ingeburgerd. Ze horen gewoon bij de winteruitrusting van actieve moderne mensen. U draagt ze dan ook bij verschillende gelegenheden en waarom ook niet bij wat warmer weer. Ook in de lente en de herfst kan een pilotenmuts gerust.

Onze pilotenmutsen, trendy met topkwaliteit

Bij Hatland volgen wij de modetrends op de voet. Een pilotenmuts is zo hip dat iedereen er eentje in zijn of haar garderobe zou moeten hebben. U draagt ze op een leren jas met (namaak)bont, op een dikke trui, een sportieve broek, een lange rok en laarzen. Ga zeker ook eens kijken in onze collectie handschoenen. Zij horen helemaal bij uw piloten muts. Het mag er best allemaal wat stoer aan toe gaan. Onze piloten mutsen zijn gewoon voldoende elegant voor jonge meisjes en dames. Van onze pilotenmutsen mag u topkwaliteit verwachten. Ze worden door onze eigen personeelsleden getest, en deze zijn heel erg kritisch. Onze ontwerpers scholen zich voortdurend bij in de laatste technologieën. Ook onze productieafdeling staat onder ons eigen beheer. Daardoor kunnen wij u perfecte klasse en kwaliteit aanbieden.

Uw pilotenmuts via internet bestellen

Wanneer u op zoek bent naar een pilotenmuts, helpen wij u graag de juiste te kiezen. Bij Hatland hebben wij jarenlange ervaring in hoofddeksels: petten, hoeden en mutsen. Wij geven u dan ook graag raad bij de keuze van uw pilotenmuts. De medewerkers van onze klantenservice staan voor u klaar. U bestelt uw piloten muts online. Als u voor 15:00u bestelt, wordt ze dezelfde dag nog verstuurd. U krijgt van ons gratis verzending vanaf 25,- Euro. Verwacht u binnenkort een pilotenmuts aan huis geleverd? Wij doen het nodige!