Filter

Kleur

Er zijn 15 producten.

Item 1-15 van 15 in totaal item(s)

Muts kleuren voor elke person, voor elke outfit

Een muts kiezen is ook kiezen voor kleur. Niet alleen het model en het materiaal bepalen het uitzicht van de muts. Ook de muts kleuren zijn belangrijk. Bij Hatland zijn wij van het principe dat er voor iedereen een muts bestaat. Daarom bieden wij in ons gamma mutsen kleuren aan die zeer uiteenlopend zijn. Zowel in onze mutsen voor dames als voor heren vindt u een zeer groot assortiment van verschillende kleuren. Welke kiest u?

De kleur van uw muts in functie van uw outfit

U kunt kiezen voor een kleur die perfect past bij bijvoorbeeld uw jas, laarzen, rok of broek. Of u kiest een zeer contrasterende kleur. Het combineren van een muts met uw kleding komt neer op experimenteren. Volg gerust uw eigen inzicht en maak uw outfit af met een muts in kleuren die uw eigen stijl weergeven. Bij Hatland helpen wij u hier graag bij.

Felle of zachte tinten, stoer of minder stoer… U kiest!

Zowel in onze baretten, beanie mutsen als onze pilotenmutsen kiest u voor een bepaalde kleur. Wij bieden stoere tinten aan zoals grijs, zwart en bruin. Maar ook felle kleuren zoals rood, blauw en geel zitten in ons gamma. Of gaat u graag voor zachte kleuren zoals roze of lichtblauw? Ook dit is mogelijk bij Hatland. Eenzelfde model muts kan in de ene kleur zeer stoer overkomen, in een andere kleur dan weer heel zacht. Kies de kleur zorgvuldig uit, kies de kleur die perfect bij u past.

Kwaliteit verzekerd, welke kleur muts u ook kiest

Bij Hatland testen wij onze mutsen zorgvuldig uit. Onze ontwerpers kiezen materialen van hoge kwaliteit, onze medewerkers dragen onze mutsen zelf en werken mee aan de verbetering van onze mutsen. Welke kleur u ook uit ons gamma kiest, u kiest voor een muts van topkwaliteit!

Bestel een gekleurde muts online bij Hatland

Heeft u tussen al onze muts kleuren en modellen uw keuze kunnen maken? Dan bestelt u eenvoudig online. Wij leveren zeer snel. Heeft u toch nog twijfels of vragen rond onze producten? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag!