Filter

Beige

Er zijn 61 producten.

Item 1-50 van 61 in totaal item(s)

Met een beige pet kunt u alle kanten uit

Beige is een kleur die zowat overal tussenin valt. Het is niet bruin, het is geen crèmekleur en het is niet wit of niet zwart en het is ook geen groen of grijs. Beige oogt enerzijds stoer, anderzijds is het een warme tint. Beige is heel erg geliefd bij mensen die graag buiten zijn. Beige sluit aan bij de natuur maar u kunt er evengoed de stad mee verkennen. Zelfs in een chique restaurant zal een geklede beige pet niet misstaan. Wij kozen ervoor om de kleur beige in al onze modellen op te nemen. U mag van onze collectie beige petten dan ook heel wat verwachten.

Sportief of gekleed; het kan allemaal met onze beige pet

Welke uw kledingstijl ook is, er past een pet in beige bij. Bij onze wollen petten vindt u bijvoorbeeld beige platte petten. Zij zijn ideaal om uw hoofd warm te houden tijdens de herfst/winter. Bij onze beige petten voor de lente/zomer ontdekt u een groot assortiment baseball caps, snapback caps of zonnekleppen bijvoorbeeld. Deze en nog veel andere modellen in beige vindt u in onze webshop. Kijk ook bij de specifieke eigenschappen van de petten. Wist u dat wij bijvoorbeeld anti-mosquito, ademende, uv-afwerende, wind- en waterdichte of cooldown petten in beige hebben? Wilt u hier meer over weten? Dan neemt u contact met ons op en wij vertellen er u alles over!

Effen beige of beige met andere kleuren

Om te beginnen hebben wij effen beige petten. Wilt u toch wat meer kleur in uw pet? Dan hebben wij voor u petten waarvan de rand van de klep of de volledige klep in een andere kleur is. Of bij bepaalde modellen ziet u dat de rand van de achterkant van de beige pet in een contrasterende tint is uitgewerkt. Wilt u voor nog meer kleur gaan? Kijk dan eens naar onze geruite, gestreepte en geblokte petten. Beige wordt hier op alle mogelijke manieren verwerkt en gecombineerd. U vindt de combinaties bruin-beige, bruin-blauw-beige of bruin-blauw-grijs-rood. De fantasie kan niet op! Kiest u voor een discrete egale of een pittige meerkleurige pet met beige? Aan u de keuze!

Beige petten in uw garderobe

U zag het al in onze meerkleurige petten met beige, beige is makkelijk met andere tinten te combineren. Een egaal beige pet staat perfect bij zachte kleuren zoals crème, wit, bruin en goudkleur. Wilt u uw beige pet laten aansluiten bij uw kleding in felle kleuren? Dit kan ook! Beige gaat uitstekend bij fel geel, oranje en blauw. En het mag nog een tikkeltje gewaagder. Kies bij uw beige pet een paars kleedje of een groene jas. Het werkt uitstekend! Als u voor een volledig plaatje kiest, vul uw pet in beige dan aan met stijlvolle handschoenen. Bruine handschoenen zoals kastanjebruin of cognac staan heel goed bij uw pet in beige. Stijlvolle kledingstukken zoals petten en handschoenen maken immers uw garderobe af. Wilt u tips rond styling? In onze blogs vindt u een aantal ideeën. En om helemaal bij te blijven met de modetrends, schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.

Een beige pet van Hatland, altijd succes!

Hatland kwaliteit is topkwaliteit. Jarenlange ervaring en een eigen testteam zorgen steeds weer voor vernieuwing en verbetering. Er wordt constant bijgeschaafd op gebied van comfort, styling en duurzaamheid. Als u kiest voor Hatland, krijgt u een oerdegelijke pet die aan de moderne eisen voldoet. Bestel uw pet bij Hatland en u krijgt ze binnen de kortste keren toegestuurd. Lang hoeft u niet te wachten om de beige pet van uw voorkeur te kunnen dragen. Tenslotte geven wij nog mee dat u zelf uw bevindingen en suggesties aan ons kunt doorgeven. Doe dit via onze contactpagina. Op die manier draagt u uw steentje bij tot nog betere petten van Hatland!