Filter

Grijs

Er zijn 15 producten.

Item 1-15 van 15 in totaal item(s)

Een grijze hoed, populair en toch uniek

Een hoed in grijs komt veel voor. Daarom hebben wij van Hatland gekozen voor een enorm aanbod aan hoeden in grijs. Een grijze hoed is voor dames even elegant en stijlvol als een witte of een beige hoed. En een grijze hoed is voor de heren even stoer als bijvoorbeeld een zwarte hoed. Het grote voordeel van grijs is dat het in het midden ligt van het kleurenpallet. Het past bij donkere kleuren, lichte kleuren, discrete en felle kleuren. Als u een hoed in grijs koopt, kunt u deze met het grootste gedeelte van uw garderobe combineren. Dit is juist het unieke aan een grijze hoed en daarom is hij ook zo geliefd.

Uw grijze hoed als onderdeel van uw outfit

Grijs wordt in alle seizoenen en in alle omstandigheden gedragen. Zo zal een grijze hoed door dames vooral gekozen worden op basis van de vorm en de uitstraling. Grijze hoeden voor heren zijn dan weer populair omwille van hun functionaliteit. Het is een makkelijke kleur, men hoeft nooit lang na te denken als men zich aankleedt en het past overal. We zien dat bij een grijze hoed de dames eerder felle kleuren gaan combineren. Denk bijvoorbeeld aan fel blauw, oranje, roze en paars. Een grijze hoed bij heren gaat eerder met kleuren zoals wit, jeans of een andere tint van grijs gekozen worden. Een grijze hoed wordt bij heren gecombineerd met grijze schoenen en grijze handschoenen. Een grijze hoed wordt door dames gekozen als ze hun outfit wat zachter willen laten ogen. U merkt het, een grijze hoed is ideaal om op veel verschillende manieren uw eigen stijl te creëren. Een hoed in grijs betekent dan ook dat u met uw budget voor hoeden heel wat kunt aanvangen.

Kies die grijze hoed die bij u past

Naast de kleur kiest u uiteraard ook het model en de styling. Bij Hatland vindt u grijze wollen hoeden, vissershoeden, en ook bijvoorbeeld bijzondere vintage hoeden en Trilby hoeden. Door deze grote diversiteit aan modellen van grijze hoeden bepaalt u zelf uw eigen look. Gaat u graag klassiek of wilt u een trendy look? Bent u een sportieve persoon en gaat u voor makkelijk zittende hoeden in een aangename stof? Camouflage of een strakke stof, ademend of anti-mosquito... wij bieden het aan! Loop gerust door onze webwinkel en ontdek ons grote assortiment!

Trotseer elk weer met een grijze hoed

Een hoed in grijs is voor elk seizoen geschikt. Wij maken dan ook geen onderscheid tussen grijze hoeden voor dames en grijze hoeden voor heren als het gaat om bescherming tegen weer en wind. In onze collectie vindt u bijvoorbeeld grijze hoeden die waterafstotend zijn en hoeden in grijs die windafstotend zijn. Wilt u daarbij ook nog oorflappen aan uw grijze hoed? Dit kan ook! Voor de zomer bieden wij onder andere grijze hoeden aan die UPF50+ zijn die uv-stralen tegenhouden.

Uw grijze hoed snel bij u geleverd

Ons team specialisten begeleidt u graag in uw keuze. Een hoed in grijs in een van onze zeer succesvolle producten en wij doen er alles aan om dit zo te houden. Als u graag wilt weten waarom een grijze hoed bij dames én bij heren zo geliefd is of u wilt ontdekken waarom een bepaalde grijze hoed hoog bij heren scoort, dan informeren wij u graag. U neemt de telefoon of mailt ons. En wij beantwoorden uw vragen die wij via het invulformulier toegestuurd krijgen. U bestelt uw grijze hoed vandaag voor 15:00u? Dan sturen wij hem vandaag ook nog op.