Filter

Grijs

Er zijn 29 producten.

Item 1-29 van 29 in totaal item(s)

Een grijze pet, subtiel en toch stijlvol

Een pet in grijs biedt zeer veel mogelijkheden. Grijs is een discrete kleur en daarom moeten onze grijze petten voor heren en voor dames het vooral hebben van de vormgeving. Het voordeel van een grijze pet is dat het op veel andere kleuren kan gedragen worden. U draagt een grijze pet voor dames bijvoorbeeld op een grijs kleedje. Maar het gaat even goed bij een wit, zwart, rood, groen... kleedje. Een grijze pet voor heren past bij een grijze short, een grijs t-shirt of een grijze sweater. En we zien grijze petten voor heren ook bij meer opvallende kleuren zoals bruin, donkergroen of marineblauw. Al deze combinaties zijn perfect mogelijk met een pet in grijs.

Een pet in grijs voor ieder seizoen

Grijs is een kleur tussenin en daarom wordt het zowel voor de lente/zomer als voor de herfst/winter gekozen. Bij Hatland bieden wij dan ook zowel warme platte grijze petten in corduroy als luchtige schippers petten en baseball petten in grijs aan. Ga eens rustig door onze webshop en u ontdekt nog heel wat meer modellen en uitvoeringen in grijs.

Een pet in grijs voor elke gelegenheid

Petten hebben een wat meer sportieve uitstraling dan bijvoorbeeld hoeden. Toch zijn niet alle petten hetzelfde. De ene pet zal wat gekleder overkomen dan de andere. Een platte grijze pet voor dames bijvoorbeeld geeft een chique uitstraling aan uw kleding. Een grijze pet voor heren in de uitvoering van een schipperspet heeft ook een totaal andere uitstraling dan bijvoorbeeld een grijze baseball pet. Een grijze pet voor dames in een army-uitvoering oogt helemaal anders dan een stoere trucker pet in grijs. Als u beslist hebt om een grijze pet voor dames of voor heren te kopen maar u heeft nog uw twijfels over het model of het materiaal, contacteer een van onze specialisten en u krijgt heel wat informatie. Ga ook eens lezen op onze blogs, u vindt er leuke weetjes over het dragen van petten. En wist u dat u zelf ook suggesties mag aanbrengen? Onze klanten weten als geen ander hoe onze petten zijn en hoe ze eventueel kunnen bijgestuurd worden. Elk idee en voorstel is welkom. Ook hiervoor kunt u ons gewoon contacteren. Onze designers gaan er graag mee aan de slag.

Een grijze pet kopen? Hatland biedt topkwaliteit

Wist u dat wij onze eigen petten zelf dragen? Inderdaad, er zijn bij ons een aantal medewerkers die dag in dag uit onze petten uittesten. Met welke kledij draagt men grijze petten voor dames en grijze petten voor heren? Hebben grijze petten bij heren een grotere voorkeur dan bij dames? Of worden grijze petten door dames gekozen omdat er een stoer kantje aan zit? Onze ontwerpers verzamelen hun bevindingen en gaan van daaruit telkens weer onze grijze petten aanpassen, verbeteren of nog meer trendy maken. Of u nu voor uw pet grijs of een andere kleur kiest, dankzij de jarenlange ervaring van onze Hatland designers krijgt u altijd topkwaliteit, comfort en klasse.

Binnenkort uw pet in grijs bij u thuis geleverd

U maakt uw keuze en bestelt uw grijze pet eenvoudig online. Bestelt u voor 15:00u? Dan wordt ze dezelfde dag nog verpakt en opgestuurd. U hoeft dus niet lang te wachten op uw grijze pet. U krijgt van ons scherpe garanties en wij hebben ook een klachtenpolicy. Wij gaan niet alleen voor kwaliteit, wij leveren ook correcte service. Wij helpen u graag om de perfecte grijze pet voor u te vinden. Zomer of herfst, heer of dame, en voor welke activiteit ook, u zult lang genieten van uw grijze pet van Hatland!