Filter

Snapback caps

Kies voor stijl en optimaal comfort, onze snapback cap

Een snapback pet is een zeer bijzonder hoofddeksel. Maar wat is een snapback pet precies? Het is een cap die te vergelijken is met een baseball cap. Maar bij een snapback is de achterkant van de pet open. 'Snap' betekent drukknop en 'back' is de achterkant van de cap. Door middel van een band met drukknopen past u de snapback cap perfect aan aan de omtrek van uw hoofd. Net zoals onze andere petten bestaan snapback caps in verschillende kleuren en uitvoeringen. U kiest precies die stoere snapback die bij u past!

Urban style, de snapback cap

De snapback cap voor heren was oorspronkelijk bedoeld voor het milieu van rappers en was een onmisbaar onderdeel van streetwear. Nu dragen bekende figuren zoals Jay-Z, Tyga en Chris Brown een snapback pet. En DJ Tiësto heeft zijn eigen collectie snapbacks. Een snapback kopen is een statement. U maakt uw look een stuk stoerder met een snapback pet. Snapback caps gaan zeer goed bij sportieve kledij. En toch zien we soms snapback caps door heren gedragen worden op stadskledij of casual kledij. Niet alleen viel de snapback bij heren in de smaak, ook dames dragen ze graag. Een snapback is luchtig en vooral zeer sterk. Wij zien bij onze klanten dat een snapback door heren dag in dag uit gedragen wordt. Daarom maken wij onze snapback petten ook in sterk materialen zoals polyester en katoen.

Maak van uw snapback uw favoriete pet

Als u een snapback gaat kopen, kies dan uit de vele kleuren. Ga bijvoorbeeld voor stoer blauw denim of stoer olijfgroen. Of kies voor beige, bruin, zwart denim... Of wat dacht u van een unieke snapback cap voor heren in camouflage-kleuren? Juist door de stoere look is een snapback bij heren enorm geliefd. Als een snapback uw favoriete hoofddeksel is, denk er dan aan om verschillende snapbacks te kopen. Door meerdere snapbacks te kopen, past u uw snapback cap altijd aan aan uw kledij van die dag. Wat is er leuker dan bijvoorbeeld een snapback te kopen in precies dezelfde tinten als uw sneakers? Of zit er in uw favoriete jas een bepaalde tint die zo typisch is voor u? Kijk dan of u een snapback kan kopen in diezelfde tint. Een snapback cap voor heren of voor dames is gewoon een volwaardig kledingstuk geworden.

Hatland, dé specialist in snapback caps voor heren en dames

Bij Hatland testen wij al onze hoofddeksels zelf uit, en dat is niet anders voor onze snapback caps voor heren en voor dames. Onze medewerkers dragen onze snapbacks voor heren en voor dames. Ze dragen de snapback pet bijna elke dag en geven hun feedback door aan onze ontwerpers. Onze designers stellen elke snapback voor heren of voor dames telkens opnieuw bij. Iedere snapback cap uit ons gamma is dan ook het product van jarenlange research. Maar wij kunnen dan ook met fierheid zeggen dat wij snapbacks voor heren en voor dames aanbieden die van de hoogste kwaliteit zijn.

Uw snapback pet bij Hatland kopen

Wij hebben een team van specialisten in snapbacks. Zij staan klaar voor u om uw vragen te beantwoorden. En wij posten ook regelmatig blogs met informatie over onze petten. Laat u inspireren! Draagt u uw snapback cap zeer frequent? Geen nood, ze kunnen tegen een stootje. U krijgt dan ook zeer scherpe garanties. Heeft u een snapback pet gezien die u wilt? Aarzel dan niet en bestel ze vandaag nog. Van zodra wij uw bestelling voor uw snapback voor heren of voor dames gekregen hebben, sturen wij ze onmiddellijk naar u toe. Zo kunt u zeer snel van uw nieuwe snapback pet genieten!