Filter

Polyester hoeden

Een polyester hoed, moderne technologie van hoge kwaliteit

Polyester is waterdicht en een hoed in dit materiaal is zeer sterk. Men gebruikt polyester bijvoorbeeld voor kano's en zeiljachten. In textiel heeft het ook vele toepassingen. Overhemden, rokken en kostuums worden in deze stof gemaakt. Ook bedrijfskledij en meubelbekleding vindt u in nylon. Dit wil zeggen dat het een zeer stevige stof is. Polyester wordt anderzijds ook vaak ook met andere stoffen vermengd, bijvoorbeeld met katoen. In welk percentage het gekozen polyester waterdicht is en uw hoed waterdicht maakt, hangt af van het percentage polyester er precies in de stof verwerkt zit. U vindt deze specificaties bij elk van onze polyester hoeden.

Herfst, winter, lente of zomer, voor elk seizoen een polyester hoed

U las hierboven al dat polyester waterdicht is en uw hoed weersbestendig maakt, ideaal voor herfst en winter. U vindt dan ook een aantal van deze hoeden tussen onze regen hoeden en vissers hoeden. Polyester is een lichte stof en is daarom ook in de lente en de zomer aangenaam om te dragen.

Polyester, een stof die makkelijk te bewerken is

Polyester bestaat uit kunststof en wordt in zeer fijne draden geweven. Bij de kunststof kan er makkelijk kleur toegevoegd worden. Daarom vindt u onze hoeden in polyester ook in diverse kleuren: blauw, groen of zwart bijvoorbeeld. En wist u ook dat wij polyester hoeden in camouflage kleuren in ons gamma hebben? Het geeft een pittige en sportieve touch aan uw hoed.

Polyester, makkelijk in onderhoud

Polyester is waterdicht en uw hoed is dan ook waterafstotend. Hij neemt geen vocht op en ook weinig vuil. Hij zal in principe niet moeten gewassen worden. Als u meer wilt weten over het onderhouden van uw hoeden, dan vindt u dit op onze website. Of u vraagt het aan één van onze medewerkers, via mail of telefoon of via het invulformulier. Zo houdt u uw hoed altijd in topvorm.

Uw hoed in polyester aankopen

Als u een keuze heeft gemaakt, bestel dan voor 15:00 uur. Dan wordt uw product dezelfde dag nog opgestuurd. Wilt u meer informatie over onze hoeden of één hoed in het bijzonder? Neem contact met ons op, wij zijn er voor u!