Filter

Oor flap

Een hoed met oorbescherming geeft meerdere mogelijkheden

Een hoed draagt u onder meer om u te beschermen tegen de regen. Maar als er ook wind en kou komt bij kijken, dan zijn niet alleen uw hoofd, maar vaak ook uw oren het slachtoffer van kou. Bij Hatland hebben wij dan ook hoeden met oorbescherming ontworpen en deze in ons gamma voor de herfst en winter opgenomen. Zij geven nog meer bescherming dan bijvoorbeeld wollen hoeden of vissershoeden zonder oorflappen.

Voorkom problemen, kies voor oorbescherming

Als u lange tijd in de kou vertoeft, bijvoorbeeld bij wandelingen of te voet naar het werk gaan, dan hebben uw oren wel wat te lijden. Een hoed met oorbescherming behoedt u niet alleen voor kou, het voorkomt ook aandoeningen zoals oorontstekingen. Voorkomen is beter dan genezen!

Uzelf goed inpakken met een hoed met oorbescherming

Naast sjaals, laarzen, een lange jas en handschoenen is een hoed met oorflappen de perfecte bescherming. Hoe minder de kou aan uw lichaam kan, hoe beter. Wij testen onze hoeden grondig zelf uit en daardoor krijgt u een product dat helemaal op punt staat. Heeft u toch nog vragen rond onze hoeden met oorflappen of andere producten uit ons aanbod? Neem dan contact op met ons. U kunt ons bereiken via het invulformulier, via telefoon en via mail. Laat het ons gerust weten als wij u kunnen adviseren.

Kies de juiste hoed voor uw outfit

Onze hoeden met oorbescherming zijn trendy, hip en tegelijk stijlvol. U draagt ze zowel op sportieve kledij, casual kleding of een meer klassieke outfit. Ze voelen comfortabel aan en u merkt nauwelijks dat u een hoed draagt. Als u graag hoeden draagt, ga dan zeker ook eens kijken naar onze zomercollectie. U vindt er hoeden van dezelfde stijl als uw hoed met oorflappen, en uiteraard hebben wij een heel aantal andere stijlen en kleuren in ons gamma.

Uw hoed met oorbescherming bestellen

Bestel uw hoed met oorflappen eenvoudig online. Hij wordt vandaag nog verstuurd als u bestelt voor 15:00u. Wacht niet langer en trakteer uzelf op een leuke hoed met oorbescherming.