Filter

Handschoenen

Veelgestelde vragen over onze handschoenen

Hoe bepaal je de juiste maat handschoenen bij Hatland?

Het kiezen van de juiste maat handschoenen is cruciaal voor comfort en functionaliteit. Meet de omtrek van je hand net boven de duim en vergelijk deze meting met onze maattabel. Klik hier voor tips om uw handmaat op te meten. Een goed passende handschoen sluit nauw aan zonder te strak te zijn en biedt voldoende bewegingsvrijheid voor je vingers.

 

Welke materialen worden gebruikt voor Hatland handschoenen?

Bij Hatland bieden we handschoenen in verschillende materialen, waaronder leer voor duurzaamheid en een verfijnde uitstraling, wol voor natuurlijke warmte en comfort, en synthetische stoffen voor waterbestendigheid en flexibiliteit. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen, afhankelijk van het gebruik en de weersomstandigheden.

 

Zijn Hatland handschoenen geschikt voor touchscreen gebruik?

Ja, bij Hatland hebben we een reeks handschoenen die compatibel zijn met touchscreen-apparaten. Deze handschoenen hebben speciale vingertoppen waarmee je je smartphone of tablet kunt bedienen zonder ze uit te hoeven trekken.

 

Hoe onderhoud je handschoenen van Hatland voor een lange levensduur?

Het onderhouden van je handschoenen hangt af van het materiaal. Leren handschoenen vereisen regelmatig conditioneren om ze soepel te houden. Wol en synthetische handschoenen kunnen meestal in de machine gewassen worden op een zacht programma.

 

Biedt Hatland ook waterdichte handschoenen aan?

In het assortiment van Hatland vindt je handschoenen die speciaal zijn ontworpen om waterdicht te zijn, ideaal voor regenachtige of sneeuwrijke omstandigheden. Deze handschoenen zijn gemaakt met materialen en technologieën die voorkomen dat water doordringt, terwijl ze toch comfortabel en ademend blijven.

 

Kan ik handschoenen voor specifieke activiteiten vinden bij Hatland?

Bij Hatland hebben we een groot assortiment handschoenen die geschikt zijn voor diverse activiteiten, zoals wandelen, fietsen, en skiën. Deze handschoenen zijn ontworpen met specifieke eigenschappen zoals extra grip, isolatie, en flexibiliteit om te voldoen aan de eisen van verschillende soorten activiteiten.