Filter

Wit

Een witte muts, prachtig en stijlvol

Een witte muts is bij dames al heel lang geliefd. Maar we zien meer en meer dat witte mutsen bij heren ook aan populariteit winnen. Eigenlijk bestaan er geen regeltjes meer als het gaat om het kiezen van kleuren voor mutsen. De trend is dat witte mutsen voor dames gewoon dezelfde aan het worden zijn als witte mutsen voor heren. Mutsen zijn bij beide bevolkingsgroepen zowel bedoeld om het hoofd warm te houden als om kleding een stijlvolle extra touch te geven. Een witte muts kan dan ook een statement zijn en uw eigen persoonlijkheid uitstralen. Kies de perfecte muts voor u!

Waarom kiezen voor een witte muts?

De kleur wit is universeel. Een witte muts is toch wel altijd een ietsje anders dan een grijze of een zwarte muts. Een witte muts bij dames gaat vaak bij bijvoorbeeld een witte jas of een witte broek. Een witte muts wordt door heren vaak gekozen als contrast met donkere kleren. Een witte muts wordt vaak geassocieerd met sneeuw, skiën of langlaufen. Een witte muts voor de dames of een witte muts voor de heren creëert dan ook een luxe touch aan uw garderobe. Op donkere dagen en bij guur weer brengt een witte muts altijd een vrolijke noot. Het maakt duistere kleuren lichter en laat felle kleuren nog meer oplichten. Kies voor een witte muts als u voor stijlvolle kleding kiest.

Wit bij wit, of wit bij...?

U kiest altijd wit bij wit? Dit hoeft niet. Wit hoort bij elke kleur. Maar is het zou eenvoudig? Bij onze mutsen is dit inderdaad zo. Denk aan witte mutsen bij dames die wit met roze, pistache groen, lila of licht blauw combineren. Of denk aan een witte muts die heren kiezen bij een stoere bruine jas of een grijze broek. Al deze combinaties werken perfect. Wit bij zachte, felle, opvallende, discrete of blitse kleuren... het lukt helemaal! Met wit zit u altijd goed. U hoeft niet te lang voor uw kleerkast of kapstok te staan om de juiste muts te vinden. Ze past gewoon bij alles wat u draagt. Dit scheelt heel wat zoekwerk en het is ook een stuk makkelijker voor uw budget. Met één muts bent u goed voor kleding in meerdere kleuren.

Een witte muts voor elke gelegenheid

U draagt een muts in wit waar u ook maar gaat. Ze is geschikt om naar het werk te gaan, om in uw vrijetijd met vrienden op stap te gaan of om te gaan sporten. Een witte muts is bij dames heel geliefd om te gaan wandelen of te skiën. Een witte muts voor heren wordt gekozen om buiten te werken of om te gaan vissen bijvoorbeeld. Waar u ook een witte muts draagt, u bent altijd stijlvol gekleed.

Uw witte muts, bij Hatland kiest u pure kwaliteit

Onze mutsen worden door onszelf getest. Wij dragen al onze mutsen, handschoenen, hoeden, petten zelf en daardoor krijgen wij ook zeer betrouwbare feedback. Hatland staat voor vernieuwing en baanbrekende modellen. Denk daarbij de specifieke eigenschappen zoals water- en windafstotend, uv-stralen werend of ademend en u krijgt een muts van de hoogste kwaliteit. Wij streven er namelijk naar dat u uw muts zo lang mogelijk kunt dragen, in welke omstandigheden ook. Daarbij geven wij ook een uitstekende service. Onze klantenservice is te bereiken via telefoon of e-mail. Of u stuurt uw vragen of uw bericht door via onze invulformulier. Wij geven u graag raad over de materialen van onze hoofddeksels, over de styling en over hoe u ze het best onderhoudt. U bestelt uw witte muts online en wij doen verder het nodige. Wij bezorgen ze zeer snel aan huis.