Filter

Geruit

Geruite pet kopen

Bij Hatland hebben wij een grote collectie aan petten, hoeden, mutsen en caps. Ze zijn er in veel verschillende modellen, kleuren en prints. De geruite pet gaat al heel lang mee en ook nu zijn ook nu nog in vele collecties terug te vinden. De diversiteit aan ruitvormen is groot en ook qua kleur zijn er oneindige mogelijkheden. Naast ruitdessins voor kleding zie je de ruit ook terug in accessoires zoals sjaals, tassen, schoenen en dus ook bij petten.

Bekende ruitmotieven voor de pet

Er zijn twee hele bekende ruitmotieven die iedereen wel kent namelijk: De meeste bekende ruit is toch wel de schotse ruit, deze komt in allerlei kleuren voor. Ook de Pied De Poule is erg bekend. Deze kennen we voornamelijk in het zwart/wit. Daarnaast zijn er nog een tal van andere ruitmotieven zoals de: madras ruit, Groene schotse ruit en bijvoorbeeld de Burberry ruit. Bekijk in onze welke geruite pet u het mooiste vindt. Eenmaal een geschikte geruite pet gevonden, dan kunt u deze geruite pet eenvoudig bestellen. De meeste geruite petten kunnen door zowel heren als dames gedragen worden.

Soorten petten met ruitmotief

Bij Hatland hebben wij meerdere petten met een ruitmotief. Van kleine ruitjes in basiskleuren tot meer uitgesproken en gewaagdere ruiten. Kijk vooral eens op onze website voor onze uitgebreide collectie petten met ruitmotief. In onze collectie hebben wij baseball caps met ruitmotief. Maar ook heren en dames flatcaps met ruitmotief. Voor zowel heren als dames is er dus genoeg keuze.

Hoe bestel je de juiste pet met ruitmotief bij Hatland?

Op onze website kunt u filteren op kleur en motief zodat u direct naar de desbetreffende pagina van uw keuze gaat. Belangrijk is wel om goed uw maat te weten. Sommige geruite petten zijn verstelbaar aan de achterkant en passen dus iedereen. Andere petten gaan in de maten S/M en L/XL en sommige petten gaan in de standaard maten S,M,L en XL. Veel mensen maken de fout om te denken dat bij een pet dezelfde maat geld als uw kledingmaat, maar dit is zeker niet waar. U kunt uw hoofdmaat gemakkelijk zelf meten. De omtrek van uw hoofd, gemeten net boven uw oren is de maat in centimeters. Dus heeft u een hoofdomtrek van 59 centimeter, dan heeft u een maat L nodig. Op onze website vind u de gehele maattabel waarin u duidelijk kunt zien welke maat pet correspondeert met uw hoofdomtrek. U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij zullen u graag helpen en adviseren zodat u de juiste geruite pet koopt.