Filter

Flap hoeden

Flaphoeden van Hatland gemaakt voor jou

De flaphoed is een echte klassieke hoed die met name bekend werd bij dames vanwege de brede rand van deze hoed. Door de brede rand heeft een flaphoed een opvallend uiterlijk wat perfect past bij een charmante man of vrouw. Flaphoeden werden in de oudheid vooral gedragen door de beschermende functie van handwerklieden, deze droegen een flaphoed of andere hoofddeksel tijdens de werkzaamheden buiten. Pas in een later stadium kwam de flaphoed naar Europa en is de flaphoed meer een aanvulling op de outfit geworden. Flaphoeden werden veelal gedragen tijdens speciale gelegenheden voor vrouwen waarbij dit perfect was afgestemd op de modieuze outfit. De flaphoed voor dames werd uitgezocht passend qua kleur en materiaal op de outfit van de stijlvolle vrouw. Doordat de flaphoed in talloze verschillende soorten, materialen, maten en kleuren beschikbaar is komt de flaphoed altijd van pas.

Flaphoed voor dames en heren

Naast dat de flaphoed een klassieker en favoriet is bij de dames zijn er ook enorm veel verschillende flaphoeden beschikbaar voor heren. De flaphoed is allang niet alleen meer een stijl voorbeeld voor dames maar ook voor mannen zijn er stoere en stijlvolle flaphoeden. Hatland heeft daarom voor mannen en vrouwen een ruime collectie flaphoeden. Vind jouw perfecte dames flaphoed of heren flaphoed bij Hatland!

Flaphoeden van verschillende materialen

Doordat de flaphoed al eeuwen mee gaat is deze in de loop der tijd vervaardigd in vele verschillende materialen. Door dat de flaphoed er in verschillende materialen in kan deze uitkomst bieden in verschillende seizoenen. Zo kan jij een vilten hoed of stoffen hoed uitstekend in de koude winter dagen dragen. Maar tijdens het zomerseizoen is er een passende strohoed beschikbaar waarmee het lekker luchtig blijft maar jij ook bescherming hebt tegen de zon. Naast deze strohoeden hebben wij ook ideale platte petten voor heren in de zomer! Kijk voor zonbescherming ook eens naar onze UPF50+ collectie hoeden.

Een flaphoed, prettig om te dragen

Door de unieke vormgeving van een flaphoed, is hij zeer prettig om te dragen. U vormt de rand precies zoals u dat wil. Wil u wat meer bescherming tegen de zon? Dan trekt u de flap helemaal horizontaal. Wil u het graag wat luchtiger en losser? Dit kan ook! De stand waarin u de hoed én de flap zet, bepaalt meteen de look. Ook bij de heren zijn deze hoeden zeer populair. U draagt ze precies in de vorm die u wil.

De elegantie van een flaphoed

De flaphoed is dé ideale hoed om elegant uit de hoek te komen. Speelse blikken, stiekem gluren of een open blik op de wereld werpen, het kan allemaal met een flaphoed. Probeer het zelf uit en ga voor deze bijzondere hoed!

Flaphoeden: zomer, winter, herfst of lente...

Luchtige flaphoeden in een zomerse tint bieden koelte en beschermen u tegen fel zonlicht. Maar kiest u bijvoorbeeld voor een donkerkleurige flaphoed in een warme stof? Dan bent u helemaal klaar om 's winters op stap te gaan.

Flaphoeden in verschillende kleuren

Hatland bied zijn collectie flaphoeden aan in verschillende kleuren. Ben jij op zoek naar een zwarte flaphoed, een witte flaphoed of misschien wel een rode flaphoed? Neem gerust een kijkje want Hatland heeft zijn flaphoeden in alle soorten en maten. Onderstaande kleuren zijn bijvoorbeeld beschikbaar:

Flaphoed online bestellen?

Natuurlijk heeft Hatland een geweldig mooie collectie flaphoeden online staan die jij makkelijk online kan bestellen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat jij de hoed even wilt passen om te kijken of deze goed bij jou past. Dat is mogelijk! Kijk is bij ‘’Winkel zoeken’’ voor een Hatland verkooppunt bij jou in de buurt. Tip; bel eerst even of ze jouw favoriete hoed op voorraad hebben liggen.