Filter

Dames

Uw outfit nog chiquer met dames handschoenen

Handschoenen zijn voor dames een volwaardig kledingstuk. Daarom bieden wij dames handschoenen in zeer uiteenlopende ontwerpen, in meerdere kleuren en in verschillende materialen. Ga rustig door onze webshop en kies precies die handschoenen voor dames uit die bij uw persoonlijke stijl passen. Onze handschoenen zijn het hele jaar door zeer populair. Kies voor de zomer en lichte stof, voor de winter bijvoorbeeld handschoenen met een wollen voering.

Dames handschoenen, een waaier aan kleuren

Bij de heren zien we nog vaak dat men kiest voor handschoenen in traditionele kleuren: bruin, zwart of cognac bijvoorbeeld. De dames zullen eerder gaan voor handschoenen die precies bij hun kleding past. Daarom bieden wij voor de dames ook handschoenen in fellere kleuren. Wat denkt u bijvoorbeeld van groen, opvallend blauw en zelfs geel? Het kan allemaal! Op die manier kunt u handschoenen kiezen in een tint die elders in uw outfit ook voorkomt. Het toont dat u van details houdt en dat u zorgvuldig uw kleding en accessoires uitkiest.

Uw handschoenen combineren met andere accessoires

Dames handschoenen worden vaak gekozen als aanvulling bij een handtas, schoenen, laarzen en een hoed of pet. Wij helpen u om al deze kledingstukken met elkaar te matchen. Ga voor dezelfde tinten of creëer opvallende contrasten. Beide kan met onze handschoenen!

Hatland dames handschoenen heeft u voor zeer lang

Als u uw favoriete handschoenen hebt gekocht, zal u ze heel veel dragen. Daarom gaan wij bij Hatland voor topkwaliteit! Of u nu handschoenen in leer, suède, stof, wol of een combinatie van meerdere materialen kiest, wij garanderen dat u ze voor lang heeft. Onze ontwerpers kiezen met zorg het materiaal en hebben daarbij oog voor draagbaarheid en comfort. Onze dameshandschoenen zijn stuk voor stuk zeer aangenaam om te dragen.

Koop uw handschoenen voor dames bij Hatland

Kies hier uw handschoenen en bestel online. U geeft de maat aan die u wenst: S, M, L, XL of XXL. Om zeker te zijn van de juiste maat, gaat u even kijken in de maattabel die u bij de product beschrijving vindt. Uw handschoenen komen er zeer snel aan!