Filter

Waterafstotend

Er zijn 25 producten.

Item 1-25 van 25 in totaal item(s)

Kies voor onze waterafstotende petten, u geniet nog meer van het buitenleven

Bent u graag buiten bezig, wandelen of sporten bijvoorbeeld? Dan wilt u dit ook doen als het weer wat minder is of misschien zelfs als het regent. Een pet tegen de regen is dan zeker onmisbaar voor u. Met een goede waterdichte pet kunt u zowel in de lente en zomer als in de herfst en winter genieten van het buitenleven. In ons aanbod vindt u zeer warme waterafstotende petten, maar ook luchtige en frisse waterdichte petten. Onze designers ontwerpen dan ook petten tegen de regen voor alle omstandigheid en voor alle activiteiten. Comfort, stijl, model en uitstraling zijn bij onze waterafstotende petten even belangrijk als bij onze hoeden en mutsen.

Verschillende waterafstotende stoffen

Juist omdat we in onze regio's zo vaak met regen te maken krijgen, hebben wij verschillende stoffen gekozen voor onze waterdichte petten. Zo kunt u petten tegen de regen kiezen in wol, nylon, katoen... of u kiest voor een waterdichte stof die samengesteld is uit deze materialen. Zelfs in leer hebben wij petten die waterdicht zijn. U kunt dus perfect uw favoriete model en stof kiezen en tegelijkertijd toch een waterdichte pet hebben. Dank zij onze waterafstotende petten bent u optimaal beschermd.

Waterdicht en andere eigenschappen

Als u bewust voor een goede waterdichte pet kiest, dan bent u graag buiten. Naast de eigenschap van waterdichtheid, hebben we ook nog petten die winddicht zijn en we hebben petten met oorflappen. Soms zijn deze eigenschappen gewoon gecombineerd. Bij elke pet tegen de regen vindt u de specificaties. Dankzij de filters op onze website vindt u gegarandeerd een goede waterdichte pet die aan uw eisen voldoet.

Een waaier aan kleuren en modellen, ook bij onze waterdichte petten

Wij hebben waterafstotende petten voor dames en voor heren. Het feit dan een pet waterdicht is, heeft niets te maken met het model of de kleur. Daarom hebben wij waterafstotende petten onder meer in de modellen legerpetten, platte petten, schipperspetten en baseball caps. En wat de kleuren betreft, heeft u ook een heel uitgebreide keuze aan goede waterdichte petten. Kiest u voor een waterdichte pet in donkere kleuren zoals zwart en bruin? Of wilt u een zomerse waterdichte pet in oranje, blauw of klei-kleur? Het kan allemaal! Maak uw keuze en combineer uw pet die waterdicht is met uw regenjas, laarzen en sjaals. Ga ook eens kijken in onze collectie handschoenen. Ook zij mogen niet ontbreken bij uw pet tegen de regen. Misschien vindt u een leuk paar handschoenen in dezelfde kleur als uw waterdichte pet. Samen maken zij uw outfit voor regenachtige dagen nog persoonlijker.

Een goede waterdichte pet van Hatland heeft u voor heel lang

Als uw pet waterdicht moet zijn, kies dan voor topkwaliteit. Een pet met waterdichte eigenschap zult u heel veel dragen. Ons eigen personeel draagt onze petten tegen de regen en zijn hier zeer kritisch op. Zij laten regelmatig aan onze ontwerpers weten waaraan een goede waterdichte pet moet voldoen. Een pet is waterdicht als ze inderdaad volledig de regen tegenhoudt. Maar ook op gebied van styling, comfortabel aanvoelen en hedendaagse look sturen onze ontwerpers voortdurend bij. Bij Hatland luisteren wij ook naar de eisen van onze klanten. Heeft u suggesties voor goed waterdichte petten? Neem dan contact met ons op. Wij horen uw ideeën graag. Ook voor uw vragen bent u van harte welkom. Kunt u niet langer wachten om uw waterdichte pet te dragen? Met een paar muisklikken doet u online uw bestelling. U bestelt voor 15:00u en ze wordt vandaag nog naar u verzonden. U zult alvast heel veel jaren van uw waterdichte pet genieten!